728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Rajongói animációs sorozat indult A Birodalom örökösei könyv alapján

heir-to-the-empire.jpg

Sokak szerint az idén 28 éves A Birodalom örökösei című könyv egy fontos mérföldköve a Star Wars történetében. Ez nem is csoda, mivel rengeteg kultikus szereplőt nyújtott a rajongóknak - köztük Thrawn, Mara Jade, Talon Karrde, stb. karaktereit -, valamint ez a könyv egyfajta gátat bontott, hogy regények árasszák el a mára Legendák elnevezésű univerzumot.

 

Hogy mennyire a köztudatban van még mindig Timothy Zahn első regénye, az egy egészen vállalható rajongói animáció a megmondhatója, ugyanis Damien Valentine és csapata egy adaptációs projektbe fogtak a könyv nyomán. Érdekesség, hogy bizonyos Kánon elemeket - Thrawn uniformisa, illetve zenei témája - is átültettek az alkotásba. A könyv első két fejezete (ami a Thrawn-hadjárat egyik kezdő állomását, az elomi különítmény elpusztítását vázolja fel) már elérhető a DarthAngelus nevű Youtube-csatornán, ahol további rajongói Star Wars-kezdeményezések is megtekinthetőek.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

2 Hozzászólás

 • Steery
  2019 okt 14 : 14:40
  Beküldte: Steery

  Egész jó kis fapados filmecske, amit házilag dobtak össze néhányan. Jó látni, hogy az apokrif történetek még mindig érdeklik a rajongókat. Mondjuk egyik emberi szereplő sem hasonlít a filmbeli kinézetére, de Csubi és Thripio egész élethűen néznek ki.

  0 0
 • Kempesbaba
  2019 okt 16 : 10:36
  Beküldte: Kempesbaba

  A fapadosság csak a pénztelenség számlájára írható. Ha ők is megkaphatnák azokat az anyagi és technikai forrásokat mint a star wars resistance című izé alkotói akkor a végeredmény köröket verne az ellenállásra.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 12
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57