Rajongói animációs sorozat indult A Birodalom örökösei könyv alapján

heir-to-the-empire.jpg

Sokak szerint az idén 28 éves A Birodalom örökösei című könyv egy fontos mérföldköve a Star Wars történetében. Ez nem is csoda, mivel rengeteg kultikus szereplőt nyújtott a rajongóknak - köztük Thrawn, Mara Jade, Talon Karrde, stb. karaktereit -, valamint ez a könyv egyfajta gátat bontott, hogy regények árasszák el a mára Legendák elnevezésű univerzumot.

 

Hogy mennyire a köztudatban van még mindig Timothy Zahn első regénye, az egy egészen vállalható rajongói animáció a megmondhatója, ugyanis Damien Valentine és csapata egy adaptációs projektbe fogtak a könyv nyomán. Érdekesség, hogy bizonyos Kánon elemeket - Thrawn uniformisa, illetve zenei témája - is átültettek az alkotásba. A könyv első két fejezete (ami a Thrawn-hadjárat egyik kezdő állomását, az elomi különítmény elpusztítását vázolja fel) már elérhető a DarthAngelus nevű Youtube-csatornán, ahol további rajongói Star Wars-kezdeményezések is megtekinthetőek.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo