Új infó a Star Wars: Eclipse játékról

star_wars_eclipse_22_drummer_face_38763223_8df3eced.jpeg.jpg

Egy fontos infóval gazdagodtunk a Quantic Dream készülő játéka, a Star Wars Eclipse kapcsán: a francia stúdió részéről megerősítették, hogy a végigjátszás során bármelyik karakter odaveszhet – derül ki a PC Guru cikkéből.

A Quantic Dream a narratív alapú interaktív kalandjátékokról ismert, amelyeknek történetét a játékos cselekedetei is alakítják. Marketingért felelős alelnöke, Lisa Pendse nemrég a japán Tokyo Game Show 2023 alkalmával beszélt az IGN-nel, és ekkor derült ki, hogy az Eclipse inkább a korábbi játékaikat idézi majd a játékmenetet tekintve. "Nem lesz game over. Bárki meghalhat, bármi megtörténhet, és a történet folytatódik tovább" – mondta Pendse. A játékosoknak tehát oda kell majd figyelniük, mit csinálnak.

A Star Wars Eclipse-szel kapcsolatban egyelőre annyi biztos, hogy a Köztársaság Fénykorában játszódik majd, és megjelenik benne Yoda Mester. Pletykák azonban terjengenek róla: ezek alapján a játék egy új területet vezet majd be a Star Wars-kánonba, egy bizonyos Zaraan birodalmat, amelynek sajátos politikai berendezkedése van, a játék főhősének pedig abban kell majd helytállnia (a történetről kiszivárgott infómorzsákat ebben a cikkünkben olvashatjátok).

A játék megjelenéséről hivatalos információ egyelőre nincs, de nagyjából 2027-2028 környékére várható az érkezése.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo