Pletyka: Még egy ismerős az Új Jedi Rend-filmben

old_jedi_book.jpeg.jpg

A Lucasfilm elnökasszonya, Kathleen Kennedy egy korábbi interjú során elhintette, hogy a Sharmeen Obaid-Chinoy neve alatt futó Új Jedi Rend mozifilmben Rey mellett ismerős karakterek is nagy valószínűséggel feltűnnek majd. A The Hot Mic podcast egyik friss adásában John Rocha filmkritikus különböző meg nem nevezett forrásokra hivatkozva felhozott egy szereplőt, aki potenciálisan benne lehet a Skywalker kora után 15 évvel játszódó filmben.

A pletykált karakter nem más, mint Finn (John Boyega), akinek Erő-érzékenysége miatt logikus lenne a jelenléte az új filmben. A rohamosztagosból lett ellenálló vezető a folytatás trilógia alatt is nagy utat járt be, ezt a filmek idővonalában megjelent könyvek és képregények is megerősítik, és amennyiben Rey Jedi-akadémiájában mesterként tűnne fel, az egy újabb mérföldkövet jelentene a történetében.

Finn Rey
Ami pedig a Finnt játszó John Boyegát illeti, a színész ugyan a folytatástrilógia befejezését követően úgy nyilatkozott, nem örült annak, hogy Finn az utolsó részben háttérbe szorult és kevesebb szerepet kapott, ugyanakkor későbbi megnyilvánulásaiban egyértelművé tette, hogy alapvetően nyitott lenne a visszatérésre. Így valószínűleg rajta nem múlik Finn Jediként való feltűnése.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo