Megkezdődött a The Acolyte forgatása

amandla_stenberg_the_acolyte.jpg

Gőzerővel folynak a munkálatok a Star Wars-sorozatok háza táján. A mandalóri harmadik évadára remélhetőleg már csak pár hónapot kell várni, az Ahsoka és a Skeleton Crew terén pedig folynak a forgatások, az Andor második évadához e hónapban fognak hozzálátni, egyes híresztelések alapján A mandalóri negyedik évadához pedig szintén novemberben kerül sor.

 

Utóbbiakhoz csatlakozik a Köztársaság Fénykorában játszódó The Acolyte is, az Egyesült Királyságban, a Shinfield Studiosnál (a díszletekről korábban már közöltek lesifotókat) ugyanis már október vége felé forogni kezdtek a kamerák - írja a Bespin Bulletin hírportál többféle forrásra hivatkozva. A szivárogtatások szerint a helyszínen egy hatalmas, szabadtéri díszletet alkalmaznak, ami egy városnak, vagy piactérnek látszik, továbbá a szemfülesek több színészt is láttak ott, köztük a főszereplőt, Amandla Stenberget is.

 

Leslie Headland sorozatának forgatása várhatóan jövő május környékén fejeződik be, így a valószínű debütálás 2024-ben fog megtörténni.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo