728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Különszámot kap a Star Wars képregénysorozat a végére

marvel-star-wars-finale-tall-v1.jpg

Múlt hónapban érkezett a hír arról, hogy a jelenleg futó Star Wars képregény-sorozat a 75. számmal fejeződik be novemberben, ám egy újabb hivatalos bejelentés szerint mindezt egy exkluzív különszám fogja megkoronázni december 18-án, ami a Star Wars: Empire Ascendant #1 névre hallgat. Az 56 oldalas képregényhez rengetegen fognak asszisztálni: az írók Charles Soule (Lando, Obi-van és Anakin, Poe Dameron, Darth Vader: A Sith sötét nagyura), Greg Pak (Star Wars, Age of Rebellion), Simon Spurrier (Doktor Aphra) és Ethan Sacks (Star Wars: Galaxy's Edge, Star Wars: Allegiance) lesznek, míg a rajzolók többek között Luke Ross (Darth Maul, Thrawn), Roland Boschi (Age of Rebellion).

A Star Wars: Empire Ascendant #1 szinopszisa szerint a Lázadók Szövetsége — köztük Luke Skywalker, Leia Organa és Han Solo — az Echo Bázis építésén dolgozik a Hoth jégbolygón, mialatt Darth Vader mindhiába próbálja felkutatni a főhadiszállásukat. Azonban ez a különszám nem csak az eddigi leghosszabb kánon képregénysorozatának zárása lesz, ami az Egy új remény utáni időszakban követte nyomon hőseink kalandját, hanem Doktor Aphra és Beilert Valance karaktereinek sorsát is bemutatja.

 

A különszámhoz már egy borítóképet is kaptunk Riccardo Federici (Vader - Dark Visions 4) rajzolásával, amit alább láthattok:

1

Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

 • Gyeze

  Gyűjtemények

  http:// keptarhely.eu/ view.php? file=20200913v00tx1d z8.jpeghttp:// [tovább...]
  Írta: Gyeze 1 hónapja
 • Steery

  Gyűjtemények

  Láttam az újságosnál, hogy elindult egy Star Wars sisakok sorozat, am[tovább...]
  Írta: Steery 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 8
 • Tagok: 0
 • Összes tag:499
 • Legújabb:Tgellai
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57