Halálcsillagos sztorikat mesél el egy érkező képregény

death_star_andor.png

Szeptember 5-én egy 96 oldalas képregény fog megjelenni Cavan Scott (Dooku: Az elveszett Jedi, A Köztársaság Fénykora) tollából a Dark Horse Comics kiadó égisze alatt, a Tales from the Death Star (Mesék a Halálcsillagról) ami a Halálcsillaghoz kapcsolódó rémtörténeteket tartalmaz majd. Így a Halálcsillag és a Bizonyos szemszögből könyveken túl újabb titkok tárulnak fel a rettegett szuperfegyver kapcsán. Végleges borító még nem érkezett a kötethez, de a szinopszis már igen, ami alább olvasható.

Tales From The Death Star “Ez nem hold…” 

Elpusztított és megtépázott sorsa ellenére a Halálcsillag roncshalmaza baljós hely maradt. 

Az Alderaan pusztulásától az Erdőhold árnyékáig idegen lények, fantom csillaghajók, halálos ereklyék és bosszúálló szellemek járják a hírhedt űrállomás csarnokait, ahogy Cavan Scott író (Tales from the Rancor Pit, Star Wars: A Köztársaság Fénykora) és egy kiemelkedő rajzolókból álló csapat (Eric Powell, Soo Lee, Vincenzo Riccardi, Ingo Roemling és Juan Samu) feltárja a titokzatos gonoszokat, amelyek az univerzum legnagyobb pusztító fegyverének elszenesedett maradványaiban rejtőznek.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo