Még valaki, akit viszontláthatunk az Andor 2. évadában

andor_poster_wall.jpg

Jelenleg is folyik az Andor második évadának forgatása, ami 2024 augusztusa környékén érkezhet a Disney Plus kínálatába. A folytatással kapcsolatosan korábban rebesgettek visszatérő karaktereket, helyszíneket, és egy nemrég felbukkant hivatalos sajtókiadvány arra utalhat, hogy egy újabb ismerős szereplő tűnhet fel az utolsó felvonásban.

 

A Star Wars Celebration Andor témájú paneljéhez megjelentetett kiadvány látszólag elkotyogta, hogy Andy Serkis, azaz (az Andorban) Kino Loy szerepel a második évad főbb színészeinek listája közt. Ugyan megeshet, hogy a Snoke legfőbb vezért is alakító Andy Serkis neve egy tévedés következtében került fel, viszont több pletyka is szól a visszatérése mellett. Ezen felül maga Andy Serkis is úgy fogalmazott, hogy a karakter sorsa még nyitva lehet, sőt mi több, az Andor felett atyáskodó Tony Gilroy csibészesen és sokat mondóan elhintette, nem látta meghalni őt a 10. rész végén.

 

Mindent összevetve bár elég sok dolog támaszthatja alá azt, hogy Kino Loy nem halt meg a Narkina 5 munkatábornál történt lázadás során, a hír szóbeszéd szintjén kezelendő. A második évad 3 részenként fog egy történetszálat, azaz egy évet tartalmazni, így eljutva a Zsivány Egyes kiindulópontjához. A második évadra való várakozás közepette érdemes elolvasni a film ugyancsak előzményeiként szolgáló kiadványokat, például A lázadás hajnalát, vagy a Katalizátort.

Kino Loy

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo