Erősen indított a játékpiacon a LEGO Skywalker Saga

Lego_Star_Wars_featured_2000x1270_1_1392x884.jpg

Több csúszás után két hete dobták ki a piacra a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga játékot, aminek minőségéről és kreativitásáról ódákat zengtek a játékosok az interneten. A siker az eladási számok terén is megmutatkozik: a Warner Bros. Games és a TT Games bejelentette, hogy eddig összesen 3,2 millió példányt adtak el a játékból, és úgy hallani, jelenleg szinte lehetetlen fizikai kópiát szerezni a játékból.

 

A Gematsu szerint ez az érték felülmúl minden korábbi LEGO konzoljáték debütálást, és minden régióra, platformra és kiadásra nézve is rekordot döntött. De összehasonlításképpen más Star Wars-játékokkal szemben is lenyűgözően teljesített: a Star Wars: Squadrons az első hónapban 1,1 millióval, a Star Wars: Battlefront II 1 millióval, és a Jedi: Fallen Order 2,9 millióval büszkélkedhetett. Egy másik jelentés szerint a LEGO Skywalker Saga még az Elden Ring eladásai nyomába is ért az Egyesült Királyságban, jelenleg az év második legnagyobb játékának, valamint a leggyorsabban fogyó LEGO-játéknak számít a régióban.

 

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Steamen keresztül elérhető a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokra.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo