728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Eljátszhatja-e valaki más Carrie Fisher helyett Leia szerepét?

leia_.png

A folytatástrilógia kapcsán eredetileg az volt a Lucasfilm koncepciója, hogy a VII. részben a régi sztárok közül Fordé, a VIII-ban Hamillé a főszerep,  a IX.-ben pedig Carrie Fisheré lett volna. Amikor a színésznő elhunyt, különféle híresztelések indultak el. Azt máig nem tudni, hogy végül is kihagyják-e teljesen az utolsó részből Leia karakterét. Annyit jelentettek ki csak, hogy nem kapunk újabb CGI-Leiát, mint a Zsivány Egyesben.

Néhány rajongó most petíciót indított, amelyben arra kérik a Lucasfilmet, hogy Leia szerepeljen a IX. részben is, és Meryl Streep alakítsa. Streep korábban már eljátszotta Carrie Fishert is, a Képeslapok a szakadékból című életrajzi ihletésű filmben.

Meryl Streep

MovieWeb összeállított egy listát, hogy szerintük kire lehetne még kiosztani a szerepet - ezt a folytatásban nézhetitek meg.


Az első, és talán leginkább magától értetődő választás Joely Fisher lenne, Carrie húga, aki ugyan fiatalabb, de az arca nagyon hasonlít a testvérére.

Joely Fisher

A MoviWeb szerint azonban a legalkalmasabb jelölt Laura Linney (A vacsora, Sully - Csoda a Hudson folyón) volna, akinek az arca szintén emlékeztet Carrie-ére.

Laura Linney
Egy másik színésznő, akinek a neve felmerült, Olivia Colman. A brit színésznő főleg sorozatokban szerepelt, legújabban a The Crownban Erzsébet királynőként. Bár ő leginkább az angol televízióban ismert, viszont ugyancsak hasonlít Fisherre.

Olivia Colman
Szerepel a listán Robin Wright is, akit mostanában a Kártyavár című sorozatban láthatunk. Ő alkatilag más, és magasabb is Fishernél, viszont a karakter mindenképpen illene hozzá.

Robin Wright

Az összeállításban az ötödik név Sally Hawkinsé (A víz érintése), aki bár jóval fiatalabb, de elég tehetségesnek ítélték, hogy eljátssza a szerepet (a megjelenését pedig a sminkmesterekre bíznák).

Sally Hawkins

Kérdés, hogy a Lucasfilm mit tervez a karakterrel. A petíciótól függetlenül is tudhatják, hogy sokan szívesen viszontlátnák Leiát. Ugyanakkor azzal is tisztában kell lenniük, hogy sok olyan rajongó is van, aki istenkáromlásnak tartaná, ha másnak adnák a szerepet... Hogy végül is hogyan döntöttek, azt egyelőre valószínűleg csak J.J. Abrams és a stúdió vezetőségének legszűkebb köre tudja.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Még nem érkezett hozzászólás.
 • Gyeze

  Könyvek

  Köszi szépen! :)
  Írta: Gyeze 1 hónapja
 • PAVideoStudio

  Könyvek

  Szia! Nincs náluk probléma. Az előrendelhető könyvek azért kerültek l[tovább...]
  Írta: PAVideoStudio 1 hónapja
 • Gyeze

  Könyvek

  Sziasztok!Tud valaki valami infót Szukits Kiadóról? Eléggé megdrágult[tovább...]
  Írta: Gyeze 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 

HozzászólásokEzen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 4
 • Tagok: 1
 • Összes tag:499
 • Legújabb:Tgellai
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57