Betekintő a Jedi: Fallen Order képeskönyvébe

Jedi_Fallen_Order_Temple_Cover_1200x676.png

Cal Kestis kalandjai november 15-én kezdődnek a Jedi: Fallen Order játék bemutatásával, azonban a Star Wars univerzumát nem csak maga a játék, hanem az a Dark Horse Books gondozásával, egy november 19-én érkező képeskönyv is bővíteni fogja, melynek lesz egy hagyományos és limitált verziója. Ebbe nyerhetünk most egy kis betekintést a tovább mögött.

Elsőnek egy gyönyörű borító, melyen a játék hőse egy feltehetőleg hatalmas, és ősi Jedi-templomba készül belépni.

Jedi Fallen Order Temple Book 

Az első exkluzív oldalon a Bracca roncstelep-bolygó koncepciós rajzait csodálhatjuk meg. Ez a Középső Gyűrűben helyet foglaló világ rengeteg csatateret nyújtott a Klónháborúk során, míg a játék idővonala alatt a Bontó Céh (Scrapper Guild) irányítja, ami kiszuperált csillaghajó-roncsokat ad el a Birodalomnak.

E1570461941794

 

A kép alján lévő leírás szövege: 

Rengeteg Venator-osztályú csillagrombolót leselejteztek és beleztek ki a birodalmi rezsim kezdetén, hogy a növekvő birodalmi gépezethez alkatrészekkel járuljanak hozzá. A Venator a Köztársaság jelképe volt, és így gyorsan kivonták őket a forgalomból a Victory– és az Imperial-osztályú csillagrombolók előnyére, amik már a Birodalom jelképei lettek. 

A második képen Bruno Werneck alkotásának hála több is megmutatkozik a Braccáról, köztük a kocsmának, vagy étteremnek kinéző hely.

E1570461926250

A kép alján lévő leírás szövege: 

A Braccán majdnem az összes szolgáltatás a Bontó Céh kezében van. A napszámmal járó kreditek hamar visszakerülnek a Bontó Céghez, az élelem, a szállás és egyéb létszükségletek “piaci ára” miatt. 

A The Art of Star Wars Jedi: Fallen Order két verzióban kerül kiadásra: hagyományos és limitált változatban. A hagyományos - aminek a borítóját fentebb láthattátok - egy keménykötetes példány, ami részletes koncepciós rajzokat tartalmaz a játékból, köztük az elkészüléséről és történelméről szóló színfalak mögötti bepillantásokkal. A limitált kiadás tartalmazza a könyvet, valamint egy ősi Jedi-kötetet felidéző borítót és könyvtokot, és egy exkluzív litográfia-galériát.

Edition

 

Forrás: nerdist.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo