Az alkotóban feltűnik a Zsivány Egyes egyik hőse

creator_poster_.png

Már a mozikban a Zsivány Egyes direktorának, Gareth Edwardsnak a legújabb filmje, Az alkotó című sci-fi. Ebben pedig elrejtettek egy apró utalást az író-rendező Star Wars-filmjére: feltűnik benne az egyik karakter. (A cikkben a film történéseivel kapcsolatban nem spoilerezünk, csak azt írjuk le, hogy melyik Star Wars-karakter látható benne.)

Az alkotó speciális effektjeiért felelő Jay Cooper beszélt az easter eggről, tőle tudjuk, hogy K-2SO "cameózik" a film egyik jelenetében. Érdemes tehát figyelmesen szemlélni a háttérben feltűnő robotokat is, mert ezek szerint valahol ott van köztük a Zsivány Egyesből ismert droid is.

Cooper emellett arra is felhívta az apró részletekre kíváncsi mozirajongók figyelmét, hogy a fél vége felé, amikor a főszereplők bemennek egy templomba, érdemes figyelni a díszletre, mert a faragásokban felfedezhetünk apró faragásokat. Ezek a képek pedig a filmben szereplő, úgynevezett "szimulánsok" által kialakított kultúrából ad egy kis ízelítőt, így érdekes adalékkal szolgálhat, ha kiszúrjuk.

Az alkotóról bővebben ebben a cikkünkben olvashattok. Aki pedig esetleg már látta, és a folytatás kérdése foglalkoztatja, a választ ebben az írásunkban találja.


Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo