A The Acolyte sztorijáról beszélt az egyik színésznő

phantom_menace_sith.jpg

Novemberben kezdődött el a The Acolyte forgatása, amit valószínűleg 2024-ben láthat a publikum. A Baljós árnyak előtt elhelyezkedő széria a Köztársaság Fénykora végnapjaiban fog játszódni. Nemrég be is mutatták a főbb szereplőgárdát, közülük a Logan: Farkas színésznője, Dafne Keen is fel fog tűnni egy ideáig ismeretlen szerepben, viszont a TechRadarnak adott interjújában elmondott pár érdekes dolgot a sorozat lényegéről amellett, hogy dicsérte a rendezőt, a stábot, a színészeket.

100 évvel játszódik az előzmény filmek előtt, és egyfajta magyarázatot ad arra, hogy a Sithek miképp szivárogtak be a Jedik közé. Ez egy Sith-központú történet, amire korábban még nem volt példa.

A széria bejelentésekor már tudni lehetett, hogy a sötét oldalra és rejtélyes titkokra fog koncentrálni a misztikus thriller műfajába illeszkedő sorozat. Nemrég ezt azzal egészítették ki, hogy két Jedi is fontos szereplő lesz, akik szokatlan bűncselekmény-sorozat ügyében nyomoznak, ami egy még veszedelmesebb ármánykodáshoz kapcsolódik. Dafne Keen nyilatkozata alapján ez egy újabb lényeges pontnak tűnik, ami a Baljós árnyakban látott helyzetet segítette elő a Köztársaság berkeiben.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo