The Mandalorian: Ahsoka a második évadban?

ahsoka_epilogue.jpg

Ahsoka Tano, aki a 2008-as A klónok háborúja játékfilmben debütált először a nyilvánosság előtt, majd ezt követte a film alapján most hetedik évadát élő animációs sorozat, ezt követően pedig a Lázadókban is feltűnt néhány epizódban, de még a Skywalker korába is belefér hang formájában. Mondhatnánk, hogy egy hajszál választja el attól a közkedveltté vált karaktert, hogy az animációs dimenzióból az élőszereplősbe lépjen át, erre pedig jó esély van a Slashfilm információi szerint: a The Mandalorian második évadában végre hús-vér formájában is megjelenik, mégpedig Rosario Dawson (Shop Stop 2, Bohém élet) alakításában.

Rosario Dawson Briarpatch 700x394

 

Ha pár évre visszatekintünk, 2017-ben egy rajongó kérdezte a színésznő Twitter-oldalánál, hogy benne lenne-e egy Star Wars-filmben Ahsokaként, mire ő határozott igennel válaszolt, és a Good Morning America műsorban is lenyűgözőnek találta az ötletet.

 

Az ABC-től Clayton Sandell is hallotta, hogy Ahsoka fel fog tűnni az élőszereplős sorozat második évadában, ám azt nem tudta megerősíteni, hogy Dawson játssza majd-e, csupán azt, hogy a karakter hangját adó Ashley Eckstein biztosan nem fogja megformálni őt a nagyvásznon.


Tehát (még) hivatalos bejelentés híján kihangsúlyozzuk, hogy erősen érdemes még pletykaként kezelni ezt a dolgot.



Frissítés!



Közben a Variety magazin értesülésére hivatkozva megerősítést nyert, hogy Ahsoka Tano fel fog tűnni a The Mandalorian második évadában, Rosario Dawson által.

 

Forrás: Slashfilm, Nerdist

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo