TCW 6.évad: új szál

tcws06.jpg
Lehet, hogy nem fogjuk a maga egészében látni a TCW 6. évadát, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogjuk látni, mi jön még. A Star Wars Weekend keretein belül a Behind the Force show-ban Dave Filoni mutatott egy klipet a 6. évad egyik epizódjából, a Yoda-szálról. Az évad előreláthatólag bónusz tartalomként fog megjelenni.


[A videóért és a tartalomért kattints a tovább gombra...]

Yodát a Templom orvosi részlegében ápolják, ahol az orvos szigorú pihenést írt neki elő. Bejön Anakin, és Yoda kéri őt, hogy szöktesse meg, mert el kell intéznie valamit egyedül. Anakin azt mondja, hogy a Jedi Tanács ezt nem nézné jó szemmel. Yoda válaszol Anakinnak, hogy a Tanáccsal való ellenkezés az ő [Anakin – a szerk.] szakterülete, épp ezért őt kérte meg. Anakin a Templom őrei mellett kiviszi Yodát a hangárba, ahol Yoda és R2 beszállnak egy vadászba, mely feltehetőleg a Yodáé – átmenet a TIE és a Jedi Fighter-ek között. Vindu kérdőre vonja a Kiválasztottat, hogy „már megint mit tettél”.

A 6.évad/bónusz tartalom egy másik szálának részleteiről videóval együtt már beszámoltam pár hete itt.
Az eddigi infók szerint a következő szálak lesznek:

- Clovis,
- Trench/pre-order 66,
- Sifo-Dyas/Yoda,
- fejvadász .

Így már majdnem egy teljes évad.Mit szóltok hozzá?

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo