Pontozásos rendszerben versenyezhetünk mások ellen az új Lightsaber Dojo VR-játékban

lightsaber-dojo.jpg

Bár már befejeződött a Vader Immortal VR-játéksorozat a harmadik résszel, az ILMxLAB bejelentette a játékon alapuló Lightsaber Dojo-t, egy arcade-stílusú élményt, ami december 19-étől kezdve bizonyos helyeken lesz kipróbálható a Simon bevásárlóközpontokban és a Cinemark Theatres mozikban a tengerentúl. A Lightsaber Dojo-ban a játékosoknak a fénykardot felhasználva és az Erőt segítségül hívva gyakorló droidok és teremtmények hullámai ellen kell helyt állniuk.

 

A Nomadic VR-céggel és az Oculus Quest VR-headset kollaborációjával megvalósuló játék helyszíne a Mustafar lesz, és különböző fénykardokat vehetünk kezünk ügyébe, mint amit Obi-Wan Kenobi, Mace Windu és Darth Vader is forgatott. Az Erővel képesek leszünk megragadni az ellenfelünket, aktiválni a csapdákat és áthajítani a fénykardot a termen. Hogy még izgalmasabb legyen az élmény, egy nemzeti ponttáblázaton több játékossal is viaskodhatunk az előkelő helyekért. A játékra a jegyek fejenként 9 dollárba és 99 centbe kerülnek majd.

 

Az első hat helyszín a következőknél lesz felállítva: Cinemark Century Cinema 16 (a kaliforniai Mountain View-ben, Century Huntington Beach és XD Huntington Beach-ben) és Simon bevásárlóközpontok (a kaliforniai Ontario-beli Ontario Mills-nél, a kaliforniai Torrance-beli Del Amo Fashion Centernél, a texasi Gravepine-beli Grapevine Mills-nél, és a New Jersey-i Elizabath városban található Jersey Gardens-nél).

Forrás: ILMxLAB

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo