Pletyka: Ismert zenész is feltűnik a Kenobi-sorozatban

flea_red_hot_chili_kenobi.jpg

Nagyjából 3 hét van hátra az Obi-Wan Kenobi indulásáig. A 6 részes limitált széria showrunnere, Deborah Chow egy frissebb interjúban elmesélte, hogy meglepetés cameókra lehet számítani a sorozatban, nemrég pedig hivatalosan megosztották a sorozat zeneszerzőjének nevét. És bár másféle megközelítésben, mostani hírünk szintén a zenével kapcsolatos.

A Star Wars News Net forrásai szerint a Red Hot Chili Peppers rockbanda basszusgitárosa, Flea is bemutatkozik a messzi-messzi galaxisban. Karakteréről konkrét leírás nincs, viszont azt kiderítették az illetékesek róla, hogy a Kenobi-sorozatban egy menő sugárvetőt fog forgatni. A magyar származású, 59 éves zenész már régóta bukkan fel kisebb-nagyobb szerepekben különböző filmekben, filmográfiája között olyan alkotások sorakoznak, mint a Vissza a jövőbe, A nagy Lebowski, a Nyomd, bébi, nyomd!, a Félelem és reszketés Las Vegasban, stb.

 

Érdekesség, hogy Deborah Chow rendezte februárban a Red Hot Chili Peppers 'Black Summer' címre hallgató videóklipjét a banda új, 'Unlimited Love' névre keresztelt albumához, ami egy újabb megerősítő kapocs a direktor és a zenei együttes között. Ewan McGregor pedig köztudottan a hasonló nevű skót együttes, a Red Hot Chilli Pipers rajongója. A Star Wars-ban egyébként eddig nem számít nagy hagyománynak, hogy zenészeket is castingolnak szerepekre, ugyanakkor akadtak ilyen esetek. Talán a legnagyobb név John Williams, a Skywalker Saga megkomponálója, aki a Skywalker korában kapott pár másodperces reflektorfényt, illetve Thundercat, aki a The Book of Boba Fett 4. részében alakította azt a cyborg módosító művészt, aki Fennec Shanden végzett el életmentő kibernetikai beavatkozást.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo