Na vajon mely filmek ihlették a legtöbb tetkót?

starwarstattoo.png

Rengeteg embernek van legalább egy filmes, mozgóképes, animációs alkotásra vonatkozó tetoválása szerte a világban. De vajon mennyien lehetnek azok, akik testükre bélyegeztették kedvenceiket, illetve ezek az alkotások mennyire népszerűek? Persze pontosan szinte lehetetlen az ilyet összeszedni, de egy közelítő adat meghatározásához megvannak a módszerek, hogy kapjunk egy bizonyos képet.

Az Instagram hashtag megjelölései alapján kiszámolták, hogy majdnem 322.000 ember hordozza magán a Star Wars univerzum valamely elemét, ezzel magasan megszerezve a győztes pozíciót. A dobogó második helyére a Harry Potter 285 ezer, a legalsó fokára pedig a Batman fért fel 111 ezer hashtagszámmal. Bár ez az eredmény csak egy közösség oldalra van vetítve, amire nem mindenki van regisztrálva, és ha mégis, nem látja el hashtaggel a fényképek leírását, de alapot szolgáltathat annak meghatározására, hogy melyik a legnépszerűbb univerzum a tetováltak körében.

 

A felmérést az OnlineBingo végezte el. Először összeállították a 150 legnépszerűbb film listáját, felhasználva ehhez az IMDb top 50 filmes listáját, a Rolling Stone által meghatározott 25 legnépszerűbb kult klasszikusát, és a legnagyobb filmes franchise-ok névsorát. A filmes franchise-okhoz csak a filmek címét vették figyelembe az Instagram-felhasználók szokásai alapján.

Tatto1

Tatto3

Tatto2

Forrás: unilad.co.uk

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo