Kenobi-sorozat: Ez a színész biztosan fénykardforgató

sungkang.jpg

Hivatalosan még nem jelentették be az Obi-Wan Kenobi sorozat forgatásának befejezését, ám állítólag már augusztusban végeztek a fő munkálatokkal, egyszer pedig magát Ewan McGregort is lefényképezték a paparazzik több színésszel egyetemben.

 

A Halálos iramban franchise egyik sztárja, Sung Kang most tért vissza egy sajtóturnéról, ami az autós filmsorozat kilencedik részének rendezői változatát promózta. Hónapokkal ezelőtt Kang a Rotten Tomatoesnak lenyilatkozta, hogy látta Darth Vadert (akit állítólag így is láthatunk majd) és egy Jedit a 2022-ben érkező Obi-Wan Kenobi sorozatban, amivel teljesült egy gyerekkori álma. Egy friss, a screenrant.com-nak adott interjúban pedig elárulta, hogy karakterének fénykardja lesz, ezzel körvonalazva tovább, milyen figurát játszhat majd ő (korábbi pletykák szerint egy inkvizítor szerepében fog feltűnni). Kanggal együtt már két új színészünk van legalább, akik fénykardot fognak forgatni, korábban Moses Ingram tett szerepére egyértelmű utalásokat.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo