Battlefront II: Megérkezett Dooku gróf is

count-dooku-battlefront-2-1024x576.jpg

Elérkeztünk a Star Wars: Battlefront II előzmény érás kiegészítőjének harmadik lépcsőfokához. Az Electronic Arts eddig a játszható Obi-Wan Kenobit, Grievous tábornokot, a Geonosis bolygót nyújtotta kiegészítésül (az utolsó Anakin Skywalker lesz februárban), most Serenno grófja, Dooku teszi tiszteletét, aki A klónok támadásában, A Sith-ek bosszújában és a Star Wars: A klónok háborúja animációs sorozatban tűnt fel.

 

Ahogy eddig minden hősnek és gonosztevőknek, Dookunak is lesznek speciális képességei, köztük a Villámos Kábítótámadás, a Gyengeség Ráhatása, és a Duelista nevű abilitások. Dooku most a klasszikus tunikájában és köpenyében fog megjelenni, de az EA január 30-án elérhetővé teszi a plusz "Sötét Rituálé" öltözéket, ami A klónok háborúja hatodik évadán alapul, valamint a közeljövőben újabb kinézetet is ígértek. És íme Dooku bemutatkozó videója:

 

Ezen kívül Dookut Corey Burton fogja megszólaltatni, mint a sorozatban. Az EA egy listányi szöveget és dialógust is közzétett, amik a gróf szájából fognak elhangzani: 

 

  • “Count Dooku of Serenno, at your service.” (“Dooku, Serenno grófja, szolgálatára.”)
     
  • “It is obvious that this contest cannot be decided by our knowledge of the Force... but by our skills with a lightsaber.” (“Látom már, a párviadalunkat nem az dönti el, hogy mennyire ismerjük az Erőt. Hanem hogy milyen ügyesen bánunk a lézerkarddal.”)
     
  • “Hope is something we cannot allow our enemy to possess.” (“A remény olyasvalami, amit nem engedhetünk, hogy az ellenségünk birtokoljon.”)
     
  • “I did not bring you here to flit about like some Toydarian.” (”Nem azért hoztalak ide, hogy röpködj, mint egy toydari.")
     
  • “I would have thought you had learned your lesson.” (“Azt hittem, megtanultad a leckét.”)
     
  • “Tell me what you want and I will show you how the dark side can help you achieve it.” (“Mondd el a kívánságod, és megmutatom, hogy a sötét oldal segítségével hogyan érheted el.”)
     
  • “Ignorance of the Force will not save you from it.” (“Az Erő megtagadása nem fog megvédeni attól.”)


Forrás: starwarsunderworld.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo