A Lucasfilm elnöke beszélt a készülő Star Wars-filmekről

kennedy_pic.png

A napokban a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy több interjút is adott különböző médiumoknak, amelyekben a stúdió jövőbeli terveiről beszélt. A legfontosabb kijelentései a következőek voltak:

  • A The Hollywood Reporternek azt mondta, hogy most fog leülni Rian Johnsonnal, illetve David Benioff-fal és D.B. Weiss-szel (a Trónok harca alkotóival), és véglegesítik, miről fog szólni a két trilógia. Továbbá megtudtuk, hogy "egy új sagában" gondolkodnak, és a következő minimum 10 évre előre terveznek.

  • Az Entertainment Weekly-nek adott interjúban Kennedy azt is elárulta, hogy a két trilógián "szorosan együtt dolgozik" majd Johnson és a Benioff-Weiss-páros. [Azt természetesen nem mondta el, hogy ez a filmek történetei közötti kapcsolódásokat jelent-e, vagy egyszerűen csak figyelni akarnak arra, hogy egymásnak nem ellentmondva bővítsék ki a Star Wars univerzumát.]

  • Az MTV Newsnak pedig arról beszélt Kennedy, hogy a Solo megmutatta: egy éven belül nem küldhetnek a mozikba két Star Wars-filmet [hiszen, hiába nem ugyanabban az évben mutatták be a két filmet, de csak pár hónap különbséggel], ezért ilyennel már nem próbálkoznak a jövőben. Emellett elhintette, hogy az új trilógiához megalkotott karaktereket [itt nem tudni, hogy fő- vagy mellékszereplőkre gondolt] szeretnék majd visszahozni, és megemlítette, hogy a Disney+ streamingoldal sok lehetőséget ad nekik erre [tehát a filmek egyes szereplői saját filmet és/vagy sorozatot kaphatnak - amiről már korábban is volt pletyka].

  • Az MTV egyúttal rákérdezett arra, hogy van-e valamilyen tervük a Knights of the Old Republic témában, mire Kennedy azt felelte, hogy "rengeteget beszélnek erről", és "előkészületben van valami", de még nem tudja, hogyan alakul ez a projekt. [Nem mondta ki egyértelműen, hogy miről van szó, így nem világos, hogy a két bejelentett trilógia egyike, esetleg egy újabb film vagy sorozat foglalkozna ezzel az érával.]

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo