A jelenlegi Vader képregény kapcsolódni fog a IX. részhez

vadercomic.png

Az idén februárban indult, A Birodalom visszavág után játszódó harmadik nagy Darth Vader képregény-sorozat alkotója, Greg Pak korábbi elmondásai szerint Vader múltjába engedi betekinteni az olvasókat, ám a koronavírus miatt két szám után megakadt a kiadás. Az első két számban Vader néhai felesége, Padmé egyik szolgálólányával, Sabéval találkozott, valamint a címszereplő karakter kiegyezett saját veszteségével.

 

Greg Pak egy friss nyilatkozatában elmondta, hogy a július 29-ei újraindulástól/folytatástól kezdve lényeges kulcselemek fogják gazdagítani a képregényt a Skywalker kora című filmből, valamint egy eddig nagy feltérképezetlen dologról és Vader színe mélyének feltárásáról is szó lesz.

 

Hogy mik is ezek a kulcselemek a IX. részből, természetesen még rejtély, de valószínűleg az Exegol Sith bolygóhoz (ahová Vader talán el is látogat, mint Maul a Malachorra a Lázadók előtt) és a Sith útkeresőhöz lesz köze, esetleg Palpatine-hoz kapcsolódó új információk is napvilágra kerülnek.

 

Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo