A Birodalom örökösei rajongói animáció: 3-4. fejezet

Thrawn_Heir.jpg

Tavaly indult egy rajongói kezdeményezés, minek keretében animációs sorozatban filmesítik meg A Birodalom örökösei című könyvet, az ikonikus Legendás Thrawn-trilógia első részét, és az első két fejezetet már láthattuk is korábban. Damien Valentine és csapata lassan, de biztosan dolgoztak a produkción, ami szorosan követi nyomon Timothy Zahn alkotását, és mostanra el is készült a következő két fejezet.

 

A harmadik fejezet a csempész Talon Karrde és a Császár volt Keze, Mara Jade beszélgetését tárja elénk, amiben Karrde előléptetésben részesíti a szervezetében dolgozó lányt. Azonban találkozójukat félbeszakítja a Birodalom érkezése, hogy olyan teremtményeket gyűjtsenek be a Myrkr bolygóról, amik képesek taszítani az Erőt: az ysalamiriket.

 

A negyedik fejezetben a Waylandre ugrunk, Thrawn haditervének következő állomására. Itt a begyűjtött ysalamirikkel, Rukh nevű noghri testőrével és Pellaeon kapitánnyal megközelítik a helyi Őrzőt, aki nem más, mint klón Joruus C'baoth, és annak ígéretében, hogy megszerzi neki Leia Organa Solót és születendő ikreit, Thrawn a szolgálatába állítja az őrült Sötét Jedit. a Külön piros pont a készítőknek, hogy a fejezetben, mikor Thrawn visszaemlékezik a Kirajzás elpusztítására, amiben az igazi Jorus C'baoth életét vesztette, mi is láthatjuk mozgóképen az eseményt.





A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo