The Acolyte: hivatalos lett Amandla Stenberg szereplése

amandla_sternberg.jpg

Még tavaly decemberben írtuk meg, hogy kiszivárgott: a Lucasfilm mmár tárgyal a The Acolyte című élőszereplős sorozatuk főszereplőjének kinézett színésznővel, aki nem más, mint Amandla Stenberg. Pénteken aztán ő maga is bejelentette, hogy csatlakozott a projekthez.

"A következő állomás: egy messzi-messzi galaxis" – írta Instagram-oldalára, ahol egyúttal megosztott néhány fotót, amelyeken R2 és Vader szobrai mellett pózol, (stílusosan) Darth Maulos pólóban. (Posztját a hivatalos Star Wars Twitter-oldal is megosztotta, de konkrétan ott sem írták le, hogy tényleg Stenberg a főszereplő).

View this post on Instagram

@amandlastenberg által megosztott bejegyzés


A 23 éves amerikai színésznő és énekesnő olyan filmekben játszott, mint Az éhezők viadala, a Sötét elmék, a Minden, minden, és A gyűlölet, amit adtál, valamint Az Álmosvölgy legendája című sorozatban is szerepelt.

Karakteréről továbbra sem derült ki semmi, ahogy a sorozatról magáról is mindössze annyit tudni, hogy a Köztársaság Fénykora korszak végén játszódik, nagyjából száz évvel a Baljós árnyak előtt. A showrunner Leslye Headland (Végtelen matrjoska) lesz, és friss értesülések szerint a Marvel-féle Loki-szériát is jegyző Kate Herron rendezőként csatlakozik a projekthez.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://www.starwarsmedia.hu/hirek/the-acolyta-hivatalos-lett-amandla-stenberg-szereplese.html