Rogue Squadron: megvan a forgatókönyvíró

rogue_squadron_teaser.jpg

Jelen állás szerint a következő mozivászonra kerülő Star Wars-projekt a 2023-ban bemutatni tervezett Rogue Squadron, azaz a "Zsivány Osztag" lesz. Az X-szárnyú pilóták újabb generációját bemutató, feltehetően a Skywalker-saga történései után játszódó film kapcsán mindeddig csak a direktor neve merült fel: Patty Jenkins (A rém, Wonder Woman 1-2.) fogja rendezni.

Most viszont mát az is kiderült, ki lesz a forgatókönyvíró: a The Hollywood Reporter felfedte, hogy a Lucasfilm Matthew Robinsont szerződtette a szkript megírására. Robinson legutóbbi filmje a Szerelem és szörnyek, előtte olyanoknak a forgatókönyvén dolgozott, mint a Lódító hódító, Monster Trucks: Szörnyverdák, valamint a Dóra és az elveszett aranyváros.

A történettel, karakterekkel kapcsolatban egyelőre nem derült ki semmi, de a rendezőnő korábban arról beszélt, hogy nem adaptációt készítenek, de mégis nagymértékben ihletet fognak meríteni egyes könyvekből és videójátékokból (amivel valószínűleg a filmével megegyező című Rogue Squadron játékra és az X-szárnyúak című Legenda-regényfolyamra célzott).

Matthew Robinson

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei
A hír megtalálható itt: STARWARSMedia.Hu
https://www.starwarsmedia.hu/hirek/rogue-squadron-megvan-a-forgatokonyviro.html