darth_bane_trilogia_fekvo.jpg

Rori (Legendák)

Rori.jpg
Rori
Asztrográfiai adatok
Régió: Középső Gyűrű
Szektor: Chommell-szektor
Rendszer: Naboo-rendszer
Rács koordináták: O-17
Fizikai adatok
Légkör: I-es típusú (belélegezhető)
Elsődleges domborzat:
 • Füves vidékek
 • Dombok
 • Hegységek
 • Mocsarak
Helyi látnivalók:
 • Asworal Mocsarak
 • Sutadenevér Barlang
 • Cobral rejtekhely
 • Garyn Vadászbunker
 • Óriás Ugatóatka Barlang
 • Hiperhajtómű Kutatási Intézet
 • Birodalmi Táborhely
 • Kobola Fűszerbánya
 • Octir-tó
 • Octir-tavi mocsár
 • Madyn-alföld
 • Martano-birtok
 • Sárlapály
 • Narlis-lápvidék
 • Narmle Láp
 • Törpetorton Barlang
 • Lázadó Bázis
 • Rori Stadion
 • Mocsárváros
 • Vaydean Mocsár
 • Zefír Bázis
Társadalmi adatok
Helyi fajok: Betelepült fajok:
 • Ősök
 • Gunganek
 • Emberek
 • Twi'lekek
 • Zabrakok
Kormány: Monarchia
Főbb városok:
 • Narmle (főváros)
 • Restuss

Legendák

"Már értem, hogy Narmle végül miért tett le ennek a helynek a betelepítéséről. Már hosszú ideje nem láttam ilyen elburjánzott bolygót."
"Először is ne feledd, hogy ez egy hold, nem pedig bolygó."
-Dusque Mistflier és Tendau Nandon 

A Rori a Naboo bolygó három holdja közül a második legnagyobb volt. A Középső Gyűrű Chommell-szektorában elhelyezkedő Rori egy túlburjánzott, vad világ volt, amit tikkasztó szürke ég, sűrű dzsungelek és mocsarak uraltak. Állítólag az erdők és a többi növényzet sűrűbb volt a Naboo zöldjeinél. A Rori őstörténelmét titok fedi, de a holdat hivatalosan a Galaktikus Köztársaság kolonizálta Narmlé király uralma alatt, a nevét viselő város felhúzása után. A későbbi években egy második, Restuss nevű várost is felépítettek, hogy legyen egy elzárt ipari centrum az Agymétely-járvány kirobbanása után. Kylantha királynő uralkodása idején, a Galaktikus Birodalom felemelkedése után a Rori nem sok vizet zavart a Birodalom és a Köztársaság Visszaállításáért Szövetség közti Galaktikus Polgárháborúban. Mindez YU 1-ben megváltozott a restussi csata kitörésével, ami a Rori ritka városai egyikének teljes pusztulását eredményezte. 

Történelem


Korai betelepítés

"Annyi elmélet van a Naboo holdjával kapcsolatban, hogy bizonytalan vagyok abban, bárki ismeri-e a pontos választ. "
"Mire gondolsz? "
"Bár nem vagyok történész, de nem gondolnám, hogy a népek valaha is egyetértenek abban, hogy kik és mikor kolonizálták a Rorit, hát még abban, hogy mi őshonos itt, és mi nem. Ahogy értettem, néhányuk szerint a Naboo ember telepesei vetették meg a lábukat itt először, akik a barátságtalansága miatt utálták, ezért idejöttek. Mások szerint egy csoportnyi fűszerbányász keveredett ide szerencsét próbálni. Egyik sem ért egyet a másikkal."
"Tulajdonképpen én úgy hallottam, hogy a gunganek építettek először települést itt."
"Látod, miről beszélek? Senki sem mond ugyanolyan elméletet."
-"Ujjas" és barátja 

Évezredekkel azelőtt, hogy a magvilági Grizmalltról származó pár maroknyi ember betelepítette a Naboot YE 3.900 körül, egy az "Ősök" nevű rejtélyes idegen faj megvetette a lábát a világon. Látogatásukat bizonyítva az Ősök hatalmas sziklakolosszusokat hagytak maguk mögött a Naboon és a Rorin. A nabooi tudósok sokat vitatkoztak a Rori korai történelméről. Néhányuk szerint a Naboo őshonos embereinek kis csoportja előbb landolt a Rorin, mielőtt a mérsékeltebb anyabolygó felé folytatták volna útjukat. Ha ez igaz, azok a korai telepesek nem hagytak hátra egyértelmű jeleket az ittlétükre. Mások szerint a Rorit először fűszerbányászok maroknyi csoportja érintette, hogy legendás lelőhelyet tárjanak fel. Pár fűszerbányász valójában belakta a Rorit, de primitív életmódot folytattak és nem maradtak feljegyzések a holdra szállásukról. Mások hallották, hogy a gunganek állítottak fel először táborhelyet itt. Bármi is az igazság, a Rorit hivatalosan körül-belül kétszáz évvel a nabooi csata előtt kolonizálták, YE 2.032 körül, Narmlé király rövid uralkodása alatt. Bár Narmlét elbűvölő és intelligens férfinak tekintették, ő egy nyugtalan felfedező volt, aki ideje nagy részét új lehetőségek miatt távoli világok felfedezésével töltötte. A Nabooi Királyi Tanácsadó Testület hamarosan napirendre vette, hogy Narmlé lemondjon és nagykövetként folytassa a pályafutását. Narmlé mielőtt elhagyta volna királyi hivatalát, személyesen megtervezett egy kis települést a Rorin, aminek a Narmle nevet adta. Jóslatai szerint a Rori egy napon egy aktív mezőgazdasági csomóponttá fog válni, élelmet és gyógyszert szállítva a többi szomszédos bolygónak. Ugyanakkor a Rori csupán néhány telepest vonzott be. Az ideges Narmlé elhagyta a Rorit és örökké eltűnt a Peremvidéken, bár az általa pátyolgatott város sosem váltott nevet.

 

A Köztársaság hanyatlása

Kémeink szerint elégedetlen fűszerbányászok a Naboo holdjairól.
-Mace Windu, Padmé Amidalához 

A Narmlé eltűnése utáni évszázadokban a Rori lakossága csak alig növekedett. Az Agymétely-járvány elterjedése alatt, olyan kétszáz évvel a nabooi csata előtt, YE 232-ban, a Tanácsadó Testület megszavazta a Rori második űrkikötőjének megépítését; ez a város a Restuss nevet kapta, évtizedeken át az olyan telepesek számára szolgáltatva elzárt ipari centrumot, akik a Naboo felé utaztak. A Narmle-ben zajló orvosi kutatások segítettek a járvány megszüntetésében, és a köztársasági hivatalnokok azzal hálálták meg a város erőfeszítéseit, hogy pénzügyileg támogatták a Művészeti és Oktatási Központ megépítését. Bár Restuss és Narmle nabooi építészeknek hála jött létre, a telepesek nagy része akkoriban más, kevésbé vendégszerető világokról érkeztek, például az Iridoniáról és a Ryloth-ról. A gunganek, akik a Naboo egyik holdját, az Ohma-D'unt telepítették be, szintén alapítottak egy kisebb előőrsöt a Rorin. Ez a gungan csoport röviddel azután tért vissza a Rorira, hogy Rugor Nass főnök és Padmé Amidala királynő békét kötöttek egymással a nabooi csatából kifolyólag YE 32-ben. Ezek a Roriban élt gunganek, akik végül egy Mocsárváros nevezetű településen dolgoztak, és vérmesen ellenezték az emberek és gunganek közti szövetséget. Az elszigetelt életet élő rorgunganek népfelkelővé, paranoiddá és egyre erőszakosabbá váltak a kívülállókkal szemben. YE 22-ben Mace Windu Jedi-mester gyanította, hogy a Naboo holdjairól valósi elégedetlen fűszerbányászok a felelősek a Padmé Amidala elleni merényleti kísérletért.

 

A Birodalom felemelkedése

 

A Nabooi Királyi Ház hatalmának kiterjesztéseként tekintett a Rorira. Ezért a Rori folyamatos szállítmányokat kapott a Nabootól, valamint a hold és az anyabolygója közti utazások mindennaposak voltak. A Nabooi Királyi Biztonsági Erők tagjai Restussban és Narmle-ben is állomásoztak, és a Rori kormányzója a Nabooi Királyi Tanácsadó Testületben is helyet kapott. Az Új Rend felemelkedése alatt Kylantha váltotta Apailana királyné helyét a Naboo trónján YE 18-ben, miután Apailanát árulásért kivégezte a Galaktikus Birodalom. A Birodalom a fennhatósága alatt úgy tekintett a Rorira, hogy az egy picivel nagyobb nabooi előőrs, és elvárta, hogy a hold lakossága maradjon hű Palpatine császárhoz. Igazából a Rori lakosai messze függetlenebbek voltak, mint a Naboo bolygó, és úgy hitték, hogy a hold befogadta a Köztársaság Visszaállításáért Szövetség néhány tagját. A Rori nagyban elkerülte a galaxis figyelmét, ahogy a Galaktikus Polgárháború felforrósodott a Galaktikus Birodalom és a Lázadás között. Ferrox kormányzó volt a felelős a hold populációja feletti uralomért, valamint otthona és irodái is volt a fővárosban, Narmle-ben. Narmle egészségesen és barátságosan rivalizált testvérvárosával, Restuss-szal. Mivel a Rori egyetlen városai voltak, Narmle és Restuss tipikusan versengett a nabooi befektetésekért, turistákért és telepesekért. Narmle lakosai gyakran felsőrendűség-érzetet mutattak magukról, ama tény alapján, hogy Narmle lakosai építették Restuss-t. A versengés néha felforrósodott, bár ritkán fordult erőszakba.

 

A Lázadás magvai

 

A YE 0-ban játszódó yavini csatát követően a Lázadók Szövetsége előőrsöt alapított a Rorin, amit Zefír Bázisnak neveztek el. A lázadók összeköttetésbe kerültek a gunganekkel, főleg Booto Lubble-vel, hogy hadműveleti akciókat tervezzenek a birodalmiak ellen a Naboon. Lubble-n kívül a bázisnál dolgozó lázadók voltak még Raxa Binn, Vordin Sildor és a mon calamari Ufwol tábornok, a Vörös Főnix Osztag parancsnoki tisztje. Miután kénytelenek voltak evakuálni tatuini katonai támaszpontjukról, a lázadó erők a Rorira költöztek, hogy újabb bázist húzzanak fel az Octir-tó északnyugati részénél. A Lázadás még a Hiperhajtómű Kutatási Intézményt is elvetette a Birodalomtól a Rorin. A Birodalom nézve szerencsétlen volt, hogy nem a lázadók voltak az egyetlenek, akik az uralmuk ellen voltak a holdon. Ex-vigos of Alexi Garyn ex-vigói szerencsével és véletlenül megakadályozták, hogy Darth Maul megsemmisítse a Fekete Nap bűnöző szindikátus hatalmát. Ők teljes mértékben hűek maradtak vezérükhöz, akit Darth Maul fojtott vízbe YE 33-ban. Alexi halála után hűséges követői azóta a Rorin álltak egy csapatba, hogy a birodalmi katonákat zaklassák. A Garyn Vadászok nevű ellenálló szervezet egy bunkerből és a mocsárhold kis bázisából működtek. A Cobral család maradék tagjai, a Neo-Cobralok szintén a Rorira menekültek. Ám elvesztették hatalmuk és autoritásuk nagy részét, szárnyra kaptak a híresztelések, hogy egy csoportnyi Cobral tolvaj fontos dokumentumokat lopott a Birodalomtól, és az információkat a rejtekhelyükön őrizték. A Cobral Nagyúr vezetésével a szervezet azon igyekezett, hogy átveszi a hold felett az irányítást.

 

A növekedő ellenállás dacára a Birodalom kimért jelenlétet tanúsított a világon, főleg egy hatalmas Birodalmi Táborhelyet tartott fenn Narmle déli részénél, amit AT-ST-k, rengeteg rohamosztagos és birodalmi tiszt védett. Specializált rohamosztagos mesterlövészek és sötét rohamosztagosok is állomásoztak a táborban. Narmle-ben egy birodalmi őrnagy béketárgyalások álindoka alatt rá akarta szedni a Lázadás néhány tagját, hogy látogassanak el a bázisára. Tulajdonképp megparancsolta az összes rohamosztagosnak, hogy lőjenek le és öljenek meg minden engedély nélküli látogatót. Másutt a Rorin egy M’Kae nevű birodalmi tiszt és Brant Korra tábornok egy másik bázist működtettek a Rori egy dombos területén. Egy birodalmi szárazföldi marsall és a Birodalmi Szárazföldi Erők katonái legalább egy kicsi roriai előőrsön tanyáztak. YU 1 alatt a Birodalmi Biomérnöki Testület egy ember xenobiológusa, Dusque Mistflier, és ithori asszisztens társa, Tendau Nandon, ellátogattak a nabooi Sasfészek Kaszinóba. Ott kihallották, hogy egy Zabrak állattartó, aki az "Ujjas" becenévre hallgatott, egy barátjával vitatkozott a Rori őstörténelméről és bennszülött élővilágáról. A hallottak alapján vezérelve Dusque felkérte Tendaut, hogy kísérje le egy felderítőútra a Rorira, a világ faunájának tanulmányozása céljából. Tendau vonakodva elfogadta Dusque ajánlatát, bár nem voltak birtokában a birodalmi engedélyeknek. A Rorin töltött idő alatt a két xenobiológus Narmle-ben szállt meg, és felfedeztek egy kiterjedt barlangot, amit sutadenevérek laktak be.

 

A restussi csata

A nevem Marles Jacobe a Koréliai Időktől. Az itteni, restussi katonai készülődés után nyomozok. Már az egész várost evakuálták, családok ezreit lakoltatták ki. Valamint a túlnyomó feszültség alapján minden bizonyos, itt leszámolás lesz. Mi a véleménye erről a kialakult helyzetről?
-Marles Jacobe egy űrutazónak 

RoriEldersTalán mert híre ment, vagy tény volt, hogy Ferrox kormányzó ritkán látogatott Restuss-ba, a város látszólag jobban ki volt vonva a nabooi politikából, mint testvérvárosa. Nem volt ritka találkozni olyan restussi polgárral, aki nehezen tudta megnevezni az aktuális királynőt. Restuss látszólag még kevésbé volt érdekelt a politikai üzelmekben. A populáció ritkán hozta szóba a dúló polgárháborút, de amikor mégis, olyan érzést adott, mintha a konfliktus a galaxis egy másik szegletében zajlódna. Azonban mindez YU 1-ben megváltozott, mikor is a Galaktikus Birodalom Restuss városában egy titkos kutatólétesítményt kezdett el működtetni, hogy egy olyan energiacellát állítsanak elő, ami elég egy Halálcsillag méretű installáció energiaellátáshoz. Ezt a Csillagmagként ismeretes felszerelést Palpatine császár fejlesztette ki, és méretéből adódóan egy tenyérben elfért. A Csillagmagot maguknak megkaparintani óhajtó Lázadás felállított egy támaszpontot Restuss északi részén, hogy felkészüljenek a város ostromához. A Birodalom a város civil lakosainak evakuálásával válaszolt, és ők is saját bázist húztak fel a város déli részén. A hatalmas csatára készülő Birodalom és a Lázadás küldetéseket vittek véghez a galaxis egyéb részein, szárazföldi erőket semmisítettek meg, különböző csillagrendszerekért harcoltak, és erőforrásokat bányásztak a Kessel-rendszerben és a mélyűrben lévő aszteroidákból. Ezen előkészületek után mindkét fél végül egy totális csatározásba kezdett Restuss utcáin és egén. A heves harc alatt a Csillagmag váratlanul felrobbant, ami hatalmas pusztítást okozott a városban. Mivel a Csillagmag csak fejlesztési állapotban volt, nem érzékeltette teljes pusztító kapacitását. Máskülönben a robbanás valószínűleg elég erős lett volna ahhoz, hogy a Rori hold felét megsemmisítse. Restuss romokban volt, és a csata folytatódott, de egyik oldal sem ért el tiszta és döntő győzelmet. A Csillagmag megsemmisülése után mindkét fél azon küszködött, hogy a romok felett szerezzenek irányítást, hogy kimentsék maguknak a birodalmi kutatási projekt esetleges maradványait. A csata legalább YU 3-ig megemelte a birodalmi és lázadó erők közti áldozatok számát a galaxis többi részében, köztük a Naboo-n, a Korélián és a Taluson. 

A színfalak mögött


A Star Wars: I. rész: Baljós árnyak filmben egy hold látható a Naboo egén a távoli felszíni felvételekkor. Azonban az Ohma-D'un az egyetlen hold, ami tisztán feltűnik a közeli felvételeken, amit később meg is erősítettek a The Complete Star Wars Encyclopedia egyik bejegyzésében.

 

A Rorit először, bár indirekt módon a 2001-es Wizards of the Coast Star Wars Roleplaying Game, Secrets of Naboo nyomtatott anyagában említik meg. Bár nem azonosították Rorinak, a könyv megalapozza, hogy a Nabbo három holdas. A HoloNet News Vol. 531 53 Naboo Miners Clog Ports in Protests cikke szerint a Nabooi Holdbányász Egyesület "a Naboo egyik kisebb holdját egy kiemelkedően nyereséges kassoti-fűszer bányászatnak veti alá". Mivel a The Complete Star Wars Encyclopedia szerint az Ohma-Dun a Naboo nagyobb holdja, ez nyilván azt a lehetőséget sugallja, hogy a Rori talán a két kisebb hold egyike. Azonban a The Complete Star Wars Encyclopedia szétoszlatja ezt az elképzelést a következő gondolattal, miszerint a Bányászegyesület a Naboo legkisebb holdját vette megmunkálás alá, ami talán a Naboo harmadik holdja, a Nexus of Power szerint pedig ez a legkisebb a három közül. Mindazonáltal a HoloNet News cikk a "kisebb holdak" többes számával még mindig indirekt megemlítés alatt áll a Rori. A Rorira hasonlóan utalnak közvetve a Star Wars: II. rész: A klónok támadása filmben, mikor Mace Windu Jedi-mester bejelenti: " Kémeink szerint elégedetlen fűszerbányászok a Naboo holdjairól".

 

A Rori a tíz eredeti világ egyike volt, ami a 2003-as Star Wars Galaxies: An Empire Divided videojátékban megjelent, és ezt az MMORPG-t a Sony Online Entertainment fejlesztette ki és a LucasArts adta ki, azonban ezt 2011. december 15-én leállították. Bár a Star Wars Legendák kontinuitás már megalapozta, hogy a Naboo három holddal rendelkezik, a Star Wars Galaxies csapata nevezte el és definiálta a Rorit. A hold berakásával a csapat sok nabooi kreatúrát használt újra más helyszínekről, bár a világot megformálók sok erőfeszítést adtak bele a Rori megkülönböztetéséhez azzal, hogy mocsaras alföldeket és lápokat készítettek hozzá. A játékban a Rorinak van a legrövidebb forgási sebessége a maga 30 percével, de ez szimplán játékmechanika. Például a játék a Tatuin, a Naboo és a Korélia forgási periódusait 3 órára teszi, holott normálisan 23, 26 és 25 órásak. 

Megjelenések


 • RoriFlagNaboo Miners Clog Ports in Protest — HoloNet News Vol. 531 53 (tartalom mára elavult; háttérlink az Archive.org-on) (Csak indirekt megemlítés)
 • Star Wars: II. rész: A klónok támadása (Csak indirekt megemlítés)
 • Obsession 1
 • Árnyjáték (Csak indirekt megemlítés)
 • Star Wars Galaxies: An Empire Divided (Első megjelenés)
 • Star Wars Galaxies: The Ruins of Dantooine
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – The Shadow Syndicate (Világos Oldali és Sötét Oldali szcenáriós hadjáratokban)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Threat of the Conqueror (Sötét Oldali szcenáriós hadjáratban) 

Források


 • Rori PrimaSecrets of Naboo (Elsőször említve; bár indirekt módon)
 • Star Wars Galaxies: Planet Tour a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Star Wars Insider 68
 • From Pencil to Pixel: The Art of Star Wars Galaxies
 • Star Wars Galaxies: An Empire Divided: Prima's Official Strategy Guide
 • 10 Hot Spots Travel Guide a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Star Wars Galaxies: An Empire Divided Quick Reference Guide
 • Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed: Prima Official Game Guide
 • Star Wars Galaxies: The Total Experience: Prima Official Game Guide
 • The New Essential Chronology
 • Star Wars Galaxies: The Complete Guide: Prima Official Game Guide
 • Swoop Tracks 4-6 a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Galactic Star Charts a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Galactic Star Charts Part 2 a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Duty Calls! a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Restuss Event Preview 1 a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • CorSec Database A-G a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • CorSec Database H-Z a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Call to Arms, Fight for the Empire! a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Call to Arms, Aid the Rebellion! a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Restuss In Ruins a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • It's Not My War! a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Weapons don't start wars… You Do! a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Star Wars Anniversary Bash a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Powerful Friends a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Fugitives a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Champions of the Force (Kártya: Antenna Destruction)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Champions of the Force (Kártya: Disrupting Enemy Reinforcements)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Champions of the Force (Kártya: Downed Imperial Transport)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Champions of the Force (Kártya: Gundark Rogue)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Champions of the Force (Kártya: Nuna-Ball Advertisement)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Champions of the Force (Kártya: On the Offense)
 • The Best of Tips and Hints a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • The Complete Star Wars Encyclopedia
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Squadrons Over Corellia (Kártya: Total War)
 • Make Your Move a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Galactic Hunters (Kártya: Turning the Tables)
 • The Quick and The Dead a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Agents of Deception (Kártya: Antenna Sabotage)
 • Starting Your First City a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • The Quest Continues a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • The Essential Atlas (Csak indirekt megemlítés)
 • The Haunted Showcase a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Taking Commands a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Galactic Civil War: Game Update 15 (Behind the Scenes) a hivatalos Star Wars Galaxies weboldalon (tartalom mára elavult; háttérlink)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Threat of the Conqueror (Kártya: Destroy the Imperial Base)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Threat of the Conqueror (Kártya: Kill the Stormtrooper Leader)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Threat of the Conqueror (Kártya: Leave No Survivors)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Threat of the Conqueror (Kártya: More Than You Bargained For)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Threat of the Conqueror (Kártya: Rescue the Scout)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Threat of the Conqueror (Kártya: Within Your Grasp)
 • Theomet Danlé a Databank-on (tartalom mára elavult; háttérlink) (Csak indirekt megemlítés)
 • The Essential Reader's Companion
 • Nexus of Power

A Szerző: owokaleyo1992


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000