hagyatek_banner_1460x342_a.png

AT-ST (Legendák)

At-st_large_pic.jpg
All Terrain Scout Transport
Gyártási adatok
Gyártó:
 • Kuati Hajógyár
 • Birodalmi Haderő Kutatási Részlege
Termékcsalád: Terepjáró sorozat
Modell: Felderítő Terepjáró Lépegető
Osztály: Lépegető
Technikai adatok
Magasság / mélység: 8,6 méter
Hajtómű: PowaTek AH-50-ös energiacella
Fegyverzet:
 • 1 Taim & Bak MS-4-es iker lézerágyú
VAGY
 • 1 Mk 2/W iker sugárágyú
 • 1 könnyű E-web iker sugárágyú
VAGY
 • 1 Mk 1/W könnyű iker sugárágyú
 • 1 Dymek DW-3-as robbanórakéta kilövő
  • Nyomkövető robbanórakéták
VAGY
 • 1 Mk 1/W robbanógránát kilövő
  • 3 Mk 2/W robbanógránát
Kronológiai és politikai adatok
Korszak:
 • A Birodalom felemelkedésének kora
 • A Lázadás kora
 • Az Új Köztársaság kora
 • Az Új Jedi Rend kora
Besorolás:

Legendák

Az AT-ST-k többé nem lesznek bevetve olyan bolygókon, ahol rengeteg fa vagy olyan más ismert akadályok vannak, mint például kőhajigáló primitívek.
- AT-ST szervizkönyv, az endori csata után. 

A Felderítő Terepjáró Lépegető (All Terrain Scout Transport - AT-ST), ami alakja miatt csirke lépegetőként is ismert, egy kétlábú lépegető volt, amit a Galaktikus Köztársaság használt a Klónháborúk vége felé, és később átfogóbban a Galaktikus Birodalom is bevetette a Galaktikus Polgárháború alatt. Az AT-XT utóda volt. 

Jellemzők


Fő tervezés

 

AtstblueBizalmas stílusban „csirke lépegetőként” ismert a formája és a mozgása miatt, az AT-ST egy erősen felfegyverzett könnyű földi harci jármű lévén képes volt nagy utat megtenni különböző környezetben. Az alapmodellt felszerelték egy állrészre szerelt dupla közepes sugárágyúval, egy könnyű E-Web iker sugárágyúval a bal oldalon, egy sokkgránát-kilövővel a feje jobb oldalán, két karmos lábbal, valamint 9095-T8511-es osztályú dúracéllal volt bevonva.

 

Az AT-ST-t egy „üss és fuss” felderítőnek tervezték. Könnyebb volt a nagyobb testvérénél, az AT-AT-nél és ellen tudott állni a szabványos sugártűznek, de az erős, nehéz lézertűz és rakéták ellen sebezhető volt, valamint a lábakra és fej oldalára mért fizikai támadásokra. Az utóbbi gyengepont az endori csata alatt mutatkozott meg, mikor az ewok törzsi harcosok elpusztítottak egy AT-ST-t úgy, hogy tuskókkal összezúzták a lépegető fejrészét. Az AT-ST-ket nagy fizikai erővel rendelkező fajok is meggyötörhették. Az Endornál a vuki Csubakka a felső nyíláson landolt és a maga módján átvette az irányítást a lépegető felett.

 

Az AT-ST állán lévő ágyúk 2 km-es hatótávolsággal bírtak és jármű elleni támadásokhoz használták, míg a páncélozott sugárágyú és gránátkilövő rövid hatótávolságú védelmet nyújtott a gyalogosok és könnyű lövegállások ellen. Az AT-AT-khez hasonlóan az AT-ST holografikus célzórendszert használt, ami pozíciójának 360 fokos nézetét nyújtotta. A páncél nem volt elegendő a csillaghajó ágyúk lövedékei kivédéséhez, de a kézifegyverek tüze nem tudott átütni rajta. Ezen kívül Leia Organa Solóra hivatkozva a szögletes kémlelő mögötti vizorok érzékenyek voltak a rakétatűzre, ugyanakkor Han Solo azon csodálkozott, hogy ezt Leia honnan tudta.

 

A 8,6 méter magas lépegetőket két, a Birodalmi Szárazföldi Erők kötelékében álló pilóta személyzete vezérelte és 200 kilogrammnyi rakományt szállított, aminek a ki- és berakodása a felépítmény tetején lévő egyetlen nyíláson történt, amihez a hozzáférést a lépegető oldalaira szerelt kapaszkodók sorozata biztosította. Azonban praktikussági okokból a katonai bázisokban a közkedvelt bejutási mód rakodóplatformok segítségével történt.

 

A kétlábú hajtórendszer volt az AT-AT egyik főbb problémája. Míg minden terepen a lépegető el tudta érni a 90 km/h-s sebességet, de az egyenetlen vagy váltakozó terepen a lépegető gyorsan elveszíthette az egyensúlyát és könnyen eleshetett. Ritkább esetekben az AT-ST-k ugrani is képesek voltak az ellenség elleni harcban.

 

Egy fejlesztett giro-rendszer, ami a parancsnoki modul alatt foglalt helyet, nyújtotta a kívánt egyensúlyt, de könnyen kárt lehetett benne tenni. A hothi ütközet után a lázadó taktikusok megtanulták, hogyan lehet lerohanni és hatástalanítani az AT-ST-t; mikor csapdába ejtették, egy jól helyezett karabély-lövéssel meg lehetett semmisíteni a lépegető giro-rendszerét.

 

Moduláris tartozékok

 

Walker AssaultAz AT-ST erősen moduláris lépegető modell volt, fegyver- és egyéb eszközraktárként is funkcionálhatott, hogy a csatatereken különböző szerepekre legyen alkalmas.

 

Az ismert változtatásokba beletartozott a tetejére felszerelt, rejtett lövészágyú az őrtornyoknál lévő katonáknak, aknavetők, amiket az ágyú oldalára erősítettek, oldalra szerelt hatcsövű rakétakilövők a lézerágyúk helyére, és gránátlövők a lépegető fejének aljára szerelve.

 

Kommunikációs antennákat is hozzáilleszthettek az ágyúra, további páncéllemezek is felhasználhattak az akkumulátorok védelmére, és egy csörlő rendszert is felszerelése az állrészen lévő ágyú alá. Az Endor birodalmi bázisának megépítése alatt számos AT-ST-nél az állukon lévő lövegeket fémkapcsokkal helyettesítették, amiket fák leszakításra és tereptisztításra használták a jövőbeli építkezések számára. 

Különböző változatok


AT-ST/A

 

AT ST NegvvAz AT-ST rohamozó verziója, ami hosszabb lábakkal rendelkezett, valamint egy nehéz, állra szerelt sugárágyúja és teljesen elzárt pilótafülkéje volt.

 

AT-KT

 

Ez a változat nagy fegyverekkel volt felszerelve, amik a lépegető lábainak felső részéhez voltak hozzáillesztve. Gerilla-hadviselés során vetették be a vukik ellen.

 

AT-CT

 

Az AT-CT variáns egy olyan AT-ST lépegető volt, amihez karokat rögzítettek, hogy azt építkezésre használják. Bár nem harcra tervezték, az AT-CT a pilótafülke oldalán lévő antigravitációs sugárnyalábokat arra használta, hogy felemeljen egy tárgyat, és elég erővel elhajítsa azt, hogy egy potenciális gyalogság ellenes fegyverré tegye, mivel az azt körülölelő környezetét használta fel fegyverként.

 

AT-RCT

 

A Klónháborúk idején vetették be az első AT-RCT-t. Nyitott pilótafülkés kialakítású volt, ahol a pilóta és az ágyús egymás előtt ült.

 

AT-MP

 

Ez a változat egy kicsit hasonlított egy guggoló AT-ST-re, de 8 rakétakilövőjéről és egyetlen forgó gépfegyveréről volt híres.

 

Történelem


Az AT-ST-ket lakott környezetben a legjobb bevetni. A tapasztalt félelem általában elegendő ahhoz, hogy a munka el legyen végezve.
- AT-ST szervizkönyv 

ATST Cockpit ViewA Klónháborúk elején a műszaki katonák a Rothana bolygón egy új kétlábú lépegető kifejlesztésével foglalkoztak, ami Felderítő Terepjáró Lépegetőként volt ismert, az AT-XT-k gyártását és tesztelését követően. Az AT-XT mérsékelt sikert élvezett a rövid működési ideje alatt, ámbár ritkán használták a háború idején. A háború vége felé az FRK néhány ilyenfajta fegyvert gyártott le a Diado bolygón. A termelés leállt, miután Saesee Tiin megsemmisítette a gyárat.

 

A korábbi modelleket a Köztársaság Nagy Hadserege vetette be a Klónháborúk utolsó szakaszaiban. A konfliktusban számos más kétlábú lépegető-változat is debütált, mint például az AT-RT.

 

A Birodalom alatt a Balmorra volt az AT-ST-k gyártási központja. Az AT-ST-re később a birodalmi parancsnokok egy rendkívül sokoldalú fegyverként tekintettek, mivel jeleskedtek a gyalogság és a könnyű páncélzattal ellátott járművek ellen, de élő egységek védelmezésénél és ellenséges területek járőrözésénél is hasznos volt. Legalább két AT-ST-t vetettek be Theedben, a Naboon a Birodalom Napján, hogy a bolygón tartott ünnepnapi fesztiválokban részt vegyenek, amik a Császár szobra közelében állomásoztak.

 

AT ST TCG By Adam LaneAz AT-ST-ket a Hóvihar Hadtest használta a hothi csata alatt. A Hóvihar Hadtest-féle AT-ST-t különösképp sarki éghajlatra módosították a többi járművel hasonlóan, amit a Hoth bolygón vetettek be. Felszerelték talajletapogató szenzorfelszereléssel, ami instabilitást tudott kimutatni az állandóan fagyott havas talajban és információt is vissza tudott jelezni a nehezebb járműveknek, így biztosítva, hogy elkerüljék az instabil talajt. A lépegetőknek volt egy egységjelvénye, ami egy szarvas sisakból állt.

Wedge Antilles eltulajdonított egy AT-ST-t a dubrillioni csata alatt, hogy bejusson egy birodalmi szuperlézer létesítménybe, ahol számos ellenséges AT-ST-t és rohamosztagost iktatott ki. Utána egy szintén ellopott AT-AT-vel megsemmisítette a létesítményt.

Az endori csatában az AT-ST-ket a Birodalom bevetette a lázadó és az ewok földi csapatok ellen. A lépegetők nagyon hatásosak voltak ezen csapatok ellen addig, amíg az ewok csapdák közülük sokat el nem pusztítottak és egy másik AT-ST-t Csubakka el nem foglalt el néhány ewok segítségével.

 

Az AT-ST problémája a változó terep volt a „Terepjáró” elnevezés ellenére, ami az endori csata alatt meg is mutatkozott, amikor az ewokok az AT-ST útjába engedtek a lejtőn nagy farönköket és köveket. A lépegető képtelen volt mit kezdeni a gyorsan megváltozott talajjal, és a pilótának nem sikerült kiegyensúlyozni a járművet, ami az oldalára esett és megsemmisült. Az ewokok stratégiailag elhelyezett, fákon lógó tuskókat használtak számos más lépegető elpusztításához. A Birodalmat megcsapó endori veszteségek eredményeként az AT-ST-ket később tilos volt olyan világokra telepíteni, amik alapos erdőterületekből vagy primitív fegyverzetet használó bennszülöttekből álltak.

 

A Birodalmi Maradvány is használta az AT-ST-ket, bár nem annyira gyakorian.

 

A Galaktikus Polgárháborút követően az AT-ST-ket és AT-AT-ket az Új Köztársaság is használta. Öreg, elhasznált járművekre sorolták be és helyi bolygóvédelmi erőkhöz telepítették őket. 

A színfalak mögött


AtsthothEgy korai felderítő lépegető vázlatot felhasználtak A Sith-ek bosszúja képregény adaptációjában. Ezt Ryan Church készítette vázlatként a III. részhez.

 

A Sith-ek bosszúja forgatókönyv az AT-RT lépegetőre úgy hivatkozott, hogy egy "módosított felderítő lépegető", ami azt sejteti, hogy ez a kétemberes modell volt az alap.

 

A "The Return of Ben Kenobi" Star Wars képregény 1982. június 27-ei kiadásában a vázlatképek egyikén egy „Kétszemélyes Birodalmi Felderítő Lépegetőnek” nevezett lépegető szerepel. Ugyanakkor az jobban hasonlított egy félbevágott AT-AT lépegetőkhöz, mint a filmekben használt AT-ST-khez.

 

Több jelenetet is leforgattak az AT-ST-kkel az eredeti trilógiához, de George Lucas azt vélte, hogy az AT-AT-k látványosabbak lennének, és hogy az AT-ST a közeli felvételeknél jobban nézne ki.

 

ILMATST SWFBAz AT-ST eredeti modelljét az Industrial Light & Magic csapat tagjai készítették, és George Lucas „formásnak” ítélte meg és úgy döntött, hogy A Birodalom visszavágban szerepet kap az AT-AT mellett, ezért az ILM modellcsapata szétszerelte és egy fémes stop-motion burkolattal fedte be.

 

Az AT-ST modellje néhány kozmetikai változtatás kapott A Jedi visszatérben, mivel ott több szerepet kapott, ez magyarázza meg a főbb különbségeket a két filmben használt modell között.

 

A Star Wars: Rogue Squadron 1998-as videojáték mini-játékban elérhető, hogy a játékos egy AT-ST-t irányítson, amit egy csalás kóddal meg lehet szerezni.

 

A Star Wars: Galactic Battlegrounds című 2001-es videojátékban és a 2002-es Clone Campaigns kiegészítőjében az AT-ST a Galaktikus Birodalom nehéz gépesített pusztító egységeként szolgál. Gépgyárakban állítják elő azokat egyjátékos vagy többjátékos módban.

 

A 2003-as Star Wars: Rogue Squadron III: Rebel Strike videojáték gyakorló küldetésében ("Tatooine Training"), néhány birodalmi kiképző a Tatuinon megengedi a játékosnak (Luke Skywalkernek), hogy tesztkört vezessen egy AT-ST-vel a Tosche állomás mellett, miután Luke egy terepsiklóval megérkezik oda. Miután hozzászokott az AT-ST kormányzásához, a játékost egy droidvadászatra küldik, hogy a játékos igazolja lövőtudományát. Miután elég droidot megsemmisített, a kiképzők közlik, hogy a kiképzési procedúra teljesítésével a játékost "kérésedre elküldjük: a Vetítőterembe, a Birodalmi Űrakadémiára, a szektorodba."

 

Az AT-ST-k feltűnnek a 2006-os LEGO Star Wars II: The Original Trilogy videojátékban és a 2007-es összeállító újrakiadásában. 

Figyelem! A következő rész nem-kánon a Star Wars Legendák kontinuitásában. Olyan információkat tartalmaz, amit határozottan az Infinities márka alatt adtak ki, és/vagy a Lucasfilm vagy az író nem-kánonná minősítette. Minden, ami ebben a részletben szerepel és másutt nincs elmondva, nem történt meg a „hivatalos” Star Wars kontinuitásban. 

2010-ben a LucasArts kiadta a Star Wars: The Force Unleashed II sötét oldali történetszálának nem-kánon folytatását egy letölthető kiegészítő keretében. A történetszálban a Sötét Tanítványnak megparancsolta a mestere, Darth Vader, hogy vadássza le a lázadókat az Endoron.

 

Csubakka átvette az irányítást egy AT-ST felett és próbálta megállítani a Sötét Tanítványt, hogy ne jusson be az Endor pajzsbunkerébe. Han Solo a rakétakilövőjét használta, hogy megtámadja a Tanítványt, de ő az Erőt használta, hogy a rakétát Csubakka lépegetőjéhez terelje. Utána felugrott a tetejére és kifeszítette a felső fedelet, kirángatva Csubakkát, akivel megküzdött. A Sötét Tanítvány Csubakkát pajzsként használta Solo sugárlövedékeivel szemben, ami a vuki vesztét okozta. A Tanítvány a bunker tetejére ugrott és felnyársalta a csempészt a fénykardjával. 

A nem-kánon információ itt véget ér. 

Megjelenések


 • ATST SWEStar Wars: Galactic Battlegrounds
 • Star Wars: Battlefront
 • Star Wars: Battlefront II
 • Star Wars: Empire at War: Forces of Corruption
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds: Clone Campaigns
 • Star Wars: Clone Wars Adventures Volume 6 – "It Takes a Thief"
 • A gonosz útvesztője
 • Star Wars: III. rész: A Sith-ek bosszúja (regény)
 • Star Wars: III. rész: A Sith-ek bosszúja (képregény) (Nyitott pilótafülkés változat)
 • Pax Empirica — The Wookiee Annihilation
 • Star Wars: Darth Vader and the Lost Command 1
 • Coruscanti éjszakák I: A Jedik alkonya (Csak említve)
 • The Traitor's Gambit a Wizards.com-on (eredeti cikk link, háttérlink az Archive.org-on)
 • Tomboló Erő (regény)
 • The Force Unleashed (videojáték)
 • Star Wars: The Force Unleashed (képregény) (Visszapillantás(ok)ban jelenik meg)
 • Star Wars: Empire at War
 • The Force Unleashed II
 • Star Wars: The Force Unleashed II
 • The First to Strike a Wizards.com-on (eredeti cikk link, háttérlink az Archive.org-on)
 • Dark Forces: Soldier for the Empire
 • Dark Forces: Soldier for the Empire rádióháték
 • Star Wars: Empire at War: Forces of Corruption
 • Star Wars: Blood Ties: Boba Fett is Dead 2
 • Star Wars: Blood Ties: Boba Fett is Dead 3
 • Star Wars: Lethal Alliance
 • Star Wars: Force Commander
 • Star Wars: Rebellion (Csak említve)
 • Starfall
 • Star Wars: Rogue Squadron II: Rogue Leader
 • Star Wars: Rogue Squadron III: Rebel Strike
 • Star Wars: Empire 16: To the Last Man, Part 1
 • Star Wars Missions 20: Total Destruction
 • Star Wars Missions 14: The Monsters of Dweem
 • Star Wars: Rogue Squadron
 • River of Chaos
 • Star Wars: Empire 23: The Bravery of Being Out of Range
 • Hűség
 • Star Wars: Birodalom: Apáik árnyékában
 • Star Wars: Rebellion 1: My Brother, My Enemy, Part 1
 • "The Quality of Mercy" — Star Wars Adventure Journal 1
 • "You're in the Army Now!" — Star Wars Adventure Journal 2
 • "The Way of the Yrashu" — Star Wars Adventure Journal 2
 • "Swoop Gangs" — Star Wars Adventure Journal 6
 • "New Recruits and Rebel Guns" — Instant Adventures
 • Operation: Elrood
 • "Elusive" — No Disintegrations (Csak említve)
 • Imperial Double-Cross
 • "No Disintegrations, Please"—Star Wars Adventure Journal 14 (Visszapillantás(ok)ban jelenik meg)
 • Star Wars Galaxies: An Empire Divided
 • Star Wars Galaxies: The Ruins of Dantooine
 • Star Wars: Imperial Ace
 • "Galaxywide NewsNets"—Star Wars Adventure Journal 12
 • "Galaxywide NewsNets"—Star Wars Adventure Journal 13
 • Star Wars: V. rész: A Birodalom visszavág (Első megjelenés)
 • Entrenched
 • "Marooned on Hoth"—Star Wars: The Roleplaying Game
 • A Birodalom árnyai (képregény)
 • A Birodalom árnyai (regény)
 • The Long Arm of the Hutt (Csak említve)
 • Friends Like These
 • Super Star Wars: The Empire Strikes Back
 • Star Wars 51: Resurrection of Evil
 • "A World to Conquer" — Star Wars Adventure Journal 2
 • Star Wars: Demolition
 • Star Wars: VI. rész: A Jedi visszatér
 • Star Wars: VI. rész: A Jedi visszatér (regény)
 • Star Wars: VI. rész: A Jedi visszatér (ifjúsági regény)
 • The Ewoks Join the Fight
 • Star Wars: Return of the Jedi 4: The Final Duel
 • "Terror in the Trees" — Imperial Entanglements (Csak említve)
 • Különbéke
 • Night Attack (Csak említve)
 • X-Wing: Rogue Leader 1
 • X-Wing: Rogue Leader 2
 • Star Wars: X-Wing Rogue Squadron 1: The Rebel Opposition, Part 1
 • Star Wars: X-Wing Rogue Squadron 2: The Rebel Opposition, Part 2
 • Star Wars: X-Wing Rogue Squadron 4: The Rebel Opposition, Part 4
 • Star Wars: X-Wing Rogue Squadron: Battleground: Tatooine
 • Star Wars: X-Wing Rogue Squadron: In the Empire's Service
 • "Marooned" — Star Wars Tales 22
 • Dark Forces: Rebel Agent / rádiójáték
 • Dark Forces: Jedi Knight / rádiójáték
 • Star Wars: Jedi Knight: Dark Forces II
 • Easy Credits
 • X-szárnyúak: Zsiványkommandó
 • X-szárnyúak: A Krytos csapda
 • A Glimmer of Hope
 • "A Glimmer of Hope" — The Best of the Star Wars Adventure Journal, Issues 1-4 (Újranyomás)
 • "Whispers in the Dark" — Star Wars Adventure Journal 2
 • "Mission to Zila" — Star Wars Adventure Journal 3
 • X-szárnyúak: Zsiványkommandó
 • X-szárnyúak: A Krytos-csapda
 • Whispers in the Dark
 • Szökevények
 • Shintel Downtime — The DarkStryder Campaign (Csak említve)
 • "Showdown" — The Kathol Rift
 • "Endgame" — Endgame
 • Sötét erők ébredése
 • "Blaze of Glory"—Star Wars Adventure Journal 8 (Csak említve)
 • Vérvörös Birodalom
 • Nightsaber a Wizards.com-on (eredeti cikk link, háttérlink az Archive.org-on)
 • Sötétkard
 • Jedi Academy: Leviathan
 • Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast
 • Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy
 • "Apocalypse Endor" — Star Wars Tales 14 (Visszapillantás(ok)ban jelenik meg)
 • Star Wars: Union
 • Junior Jedi Knights: Vader's Fortress (Csak említve) (mint csirke lépegető)
 • Ifjú Jedi lovagok: Árnyakadémia
 • Young Jedi Knights: Diversity Alliance (Csak említve)
 • Star Wars: Chewbacca (Hologramban jelenik meg)
 • The New Jedi Order: Agents of Chaos II: Jedi Eclipse
 • The New Jedi Order: The Unifying Force 

Nem-kánon megjelenések

 • LEGO Star Wars: Microfighters videojáték
 • Star Wars Infinities: A New Hope
 • LEGO Star Wars II: The Original Trilogy
 • LEGO Star Wars: The Complete Saga
 • Star Wars Infinities: The Empire Strikes Back
 • Star Wars Infinities: Return of the Jedi
 • "Collapsing New Empires" — Star Wars Tales 19 

Források


 • WalkerstallgrassKenner Star Wars: The Empire Strikes Back (Pakk: Scout Walker)
 • Return of the Jedi Coloring Book (Luke Skywalker) (Csak képen)
 • Return of the Jedi Coloring Book (1984) (Csak képen)
 • A Guide to the Star Wars Universe
 • Star Wars: The Roleplaying Games
 • The Star Wars Sourcebook
 • Star Wars Campaign Pack
 • Assault on Hoth
 • Battle for Endor
 • Imperial Sourcebook
 • Galaxy Guide 5: Return of the Jedi
 • Death Star Technical Companion
 • Star Wars Miniatures Battles (Mint "AT-ST felderítő lépegető")
 • Heir to the Empire Sourcebook
 • Star Wars: A szerepjáték (Második kiadás)
 • Dark Force Rising Sourcebook
 • Star Wars Gamemaster Screen
 • Wanted by Cracken
 • Star Wars Gamemaster Handbook
 • Galaxy Guide 9: Fragments from the Rim
 • The Movie Trilogy Sourcebook
 • Death Star Technical Companion, Second Edition
 • Han Solo and the Corporate Sector Sourcebook
 • Star Wars Miniatures Battles, Second Edition
 • Rebel Alliance Sourcebook, Second Edition (Csak képen)
 • Star Wars Sourcebook, Second Edition
 • Imperial Sourcebook, Second Edition
 • Star Wars Screen Entertainment
 • Star Wars Miniatures Battles Companion
 • "Blasters for Hire" — Star Wars Adventure Journal 3
 • Classic Campaigns
 • Goroth: Slave of the Empire
 • Flashpoint! Brak Sector
 • "The Cure" — Star Wars Adventure Journal 6
 • Alliance Intelligence Reports
 • Galaxy Guide 12: Aliens — Enemies and Allies
 • The DarkStryder Campaign
 • Galaxy Guide 5: Return of the Jedi
 • Heroes & Rogues
 • The Truce at Bakura Sourcebook
 • "Repulsortank Battlefield" — Star Wars Adventure Journal 9
 • The Jedi Academy Sourcebook
 • "The Hard, Cold Facts About Hoth" — Star Wars Galaxy Magazine 4
 • "Galactic Bazaar: The Empire Sells Out!" — Star Wars Galaxy Magazine 4
 • Star Wars: The Power of the Force (1995)
 • "Operator's Manual" — Star Wars Galaxy Magazine 6
 • The Essential Guide to Vehicles and Vessels
 • Return of the Jedi Coloring Book (1984)
 • A Guide to the Star Wars Universe, Second Edition
 • "Cracken's Rebel Operatives" — Star Wars Adventure Journal 10
 • "Wanted by Cracken" — Star Wars Adventure Journal 10
 • The Thrawn Trilogy Sourcebook
 • Galaxy Guide 3: The Empire Strikes Back, Second Edition
 • Live-Action Adventures
 • Star Wars Customizable Card Game – Hoth Limited (Kártya: Blizzard Scout 1)
 • Star Wars: The Roleplaying Game, Second Edition, Revised and Expanded
 • Star Wars Gamemaster Screen, Revised
 • "Imperial Garrisons" — Star Wars Adventure Journal 12
 • Introductory Adventure Game
 • Pirates & Privateers
 • Rules of Engagement: The Rebel SpecForce Handbook
 • Cracken's Threat Dossier
 • The Secrets of Star Wars: Shadows of the Empire
 • Star Wars: Shadows of the Empire Limited Collector's Edition
 • Star Wars Vehicles (Kártya: AT-ST)
 • Gundark's Fantastic Technology: Personal Gear
 • Star Wars: The Art of the Brothers Hildebrandt (Csak képen)
 • "The Man Who Shot Luke Skywalker" — Star Wars Galaxy Collector 1
 • Star Wars Encyclopedia
 • Star Wars: Behind the Magic
 • Star Wars: Rogue Squadron: The Official Nintendo Player's Guide
 • Star Wars: The Action Figure Archive
 • Star Wars: Power of the Jedi
 • Star Wars: Fantasztikus gépezetek
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds: Prima's Official Strategy Guide
 • Star Wars: Rogue Squadron II: Rogue Leader: The Official Nintendo Player's Guide
 • Star Wars: Rogue Squadron III: Rebel Strike: The Official Nintendo Player's Guide
 • The Official Star Wars Fact File 3 (ATA1, All-Terrain Armoured Transport (AT-AT))
 • The Official Star Wars Fact File 4 (HOT3, HOT5-6, The Battle of Hoth)
 • The Official Star Wars Fact File 38 (ATS1-2, All Terrain Scout Transport (AT-ST))
 • Star Wars Battlefront: Prima Official Game Guide
 • Star Wars: Complete Cross-Sections
 • Inside the Worlds of Star Wars Trilogy
 • Star Wars: Complete Locations
 • The New Essential Guide to Vehicles and Vessels
 • Star Wars Miniatures: Universe
 • Star Wars Miniatures: Attack on Endor
 • Star Wars Customizable Card Game – Endor Limited (Kártya: AT-ST Dual Cannon)
 • Star Wars Customizable Card Game – Endor Limited (Kártya: Lieutenant Watts)
 • Star Wars Trading Card Game – The Empire Strikes Back (Kártya: All Terrain Scout Transport)
 • Star Wars Trading Card Game – The Empire Strikes Back (Kártya: Blizzard Force AT-ST)
 • "Furry and Fury" a Wizards.com-on (eredeti cikk link, háttérlink)
 • Star Wars Fandex Deluxe Edition
 • The Complete Star Wars Encyclopedia
 • Star Wars: Empire at War: Prima Official Game Guide
 • Star Wars Battlefront II: Prima Official Game Guide
 • Star Wars Technical Journal (Volume Two)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Squadrons Over Corellia (Kártya: identify Weakness) (Csak képen)
 • Star Wars: The Official Starships & Vehicles Collection 10
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – Galactic Hunters (Kártya: Preservation) (Csak képen)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – The Shadow Syndicate (Kártya: AT-ST)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – The Shadow Syndicate (Kártya: Rule by Fear) (Csak képen)
 • Star Wars Galaxies Trading Card Game – The Shadow Syndicate (Kártya: Weapons Drill) (Csak képen)
 • Galaxy at War
 • The Unknown Regions
 • Star Wars Galaxy Series 5 (Kártya: The Battle of Hoth)
 • Star Wars: Head-to-Head Tag Teams
 • Star Wars: The Force Unleashed II: Prima Official Game Guide
 • "Mini Magic!" — Star Wars Insider 130
 • All Terrain Scout Transport (AT-ST) a Databank-on (tartalom mára elavult; háttérlink az Archive.org-on)
 • Hasbro Movie Heroes (Pakk: Ewok Pack) (Csomagolás)
 • The Essential Guide to Warfare
 • Star Wars: The Essential Guide to Warfare Author's Cut, 12: Tales of the New Republic on StarWars.com (link) (háttérlink az Archive.org-on)
 • Star Wars: The Card Game – Core Set (Kártya: AT-ST)
 • Star Wars: The Card Game – Core Set (Kártya: AT-ST Commander)
 • Star Wars: The Card Game – Core Set (Kártya: Hit and Run)
 • Star Wars: The Card Game – Core Set (Kártya: Log Trap)
 • Star Wars: The Card Game – Core Set (Kártya: The Endor Gambit)
 • Star Wars: The Card Game – Core Set (Kártya: Yub Yub!)
 • Star Wars: The Card Game – The Desolation of Hoth (Kártya: Lord Vader's Command)
 • Star Wars: The Card Game – A Dark Time (Kártya: MTV-7)
 • Star Wars: Edge of the Empire Core Rulebook
 • Star Wars: Sith Wars
 • All Terrain Scout Transport az Encyclopedia-n (link mára elavult; háttérlink az Archive.org-on)
 • AT-RT walker az Encyclopedia-n (link mára elavult; háttérlink az Archive.org-on)
 • Star Wars: Age of Rebellion Core Rulebook
 • Star Wars: Birodalmi kézikönyv
 • Stay on Target
 • Star Wars Illustrated: The Empire Strikes Back (Kártya: Man vs. Walker) (Csak képen)
 • Star Wars Illustrated: The Empire Strikes Back (Kártya: Echo Base Invasion) (Csak képen)

A Szerző: owokaleyo1992


Az értékeléshez be kell jelentkezned.
0/5 : Nincs értékelve

Navigáció

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000