Yoda mester is saját képregény-sorozatot kap

marvel_star_wars_yoda_.jpg

A Marvel is kivette a részét a 2022-es Star Wars Celebrationon. A képregényes panel egyik fénypontja egy új képregény-sorozat leleplezése volt, aminek főszereplője Yoda mester lesz. Az októberben érkező, 10 részes miniszéria három darab háromszámos történetszálat fog tartalmazni, az utolsó szám pedig mindezeket kapcsolja össze. Az egyes sztoriszálakért különböző szerzők felelnek, úgy mint Cavan Scott (Dooku: Az elveszett Jedi), Jody Houser (Thrawn képregényadaptáció) és Marc Guggenheim (A Köztársaság kora).

A képregény története az előtt kezdődik, hogy Luke X-szárnyúja leszáll a Dagobah-n az V. részben, és az agg Jedi-mester visszatekint korábbi életére. Cavan Scott jegyzi a Köztársaság Fénykora időszakot, aminek keretében az első és második fázis közti 150 évbe (vagyis YE 382 és YE 232 közé) csöppenünk bele, ahol egy sokkal nyitottabb és kevésbé borúlátó mestert kapunk, Jody Houser pedig a fiatal Dooku mestereként gazdagítja Yoda legendáját, az utolsó pedig a Klónháború végén játszódik Marc Guggenheim jóvoltából. A rajzolók Nico Leon, Luke Ross (Hűség) és Alessandro Miracolo lesznek. Az első szám borítóját és két színezetlen oldalt is megmutattak kedvcsináló gyanánt:

Marvel Star Wars Yoda 1 Hut 184310

Marvel Yoda 1 Yoda On Dagobah 8750

Yoda Comic Preview

Marvel Star Wars Yoda 1 Cover 73683

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo