Újabb könyveket és képregényeket lehet előrendelni

Mutiny-at-Mon-Cala.jpg

Előrendelhetőek a Star Wars- és a Darth Vader-képregénysorozatok  újabb kötetei, az új Amidala-regény és egy, az előzménytrilógia idején játszódó gyerekkönyv:

Charles Soule: Darth Vader, a Sith sötét nagyura: Lángoló tengerek (képregény)

(Ez a gyűjtemény a Darth Vader-sorozat 13–18. számait és a második különszámot foglalja magába.)

Ha lázadás üti fel a fejét a galaxisban, az uralkodó Darth Vadert küldi a zendülés leverésére! A rettegett Darth Vader tudja, hogy a rendet bármi áron fenn kell tartani. Az ő feladata a remény elfojtása, amelyben az inkvizítorok mellett Wilhuff Tarkin támogatására is számíthat. Együttesen kell térdre kényszeríteniük Mon Cala lakóit, hogy megtaláljanak egy Jedit, aki lázadást szít a bolygón. Miközben Mon Cala tengereinek mélyén egyre hevesebb ellenállás bontakozik ki, Tarkin úgy véli, hogy ideje rendezni egy régi adósságát Vader felé – és ezért jóval nagyobb árat kell fizetnie, mint azt valaha is képzelte. Vajon meddig hajlandó elmenni a Sith sötét nagyura a küldetés végrehajtása során? Képes lesz kiismerni a Birodalom sötét titkait, és legyőzni ellenségeit?

Várható megjelenés: 2019. június 19.
Itt lehet előrendelni: Darth Vader, a Sith sötét nagyura: Lángoló tengerek (képregény)

Kieron Gillen: Lázadás a Mon Calán (képregény)

(Ez a gyűjtemény a Star Wars-sorozat 44–49. számait foglalja magába.)

A lázadók Mon Cala felszabadítására törnek: Luke, Han és Leia ismét együtt veszik fel a harcot a zsarnoki Birodalommal! A Lázadók Szövetsége napról napra nő, de a sereg gyarapodásával a gondok is sokasodnak. Képes lesz Leia hercegnő Han Solo és Luke Skywalker segítségével valódi egységbe kovácsolni a különböző frakciókat? A Mon Cala felszabadításáért indított műveletben Leia szinte lehetetlen feladat előtt áll: meg kell nyernie a lázadás számára a megszállt bolygó lakóit – ebben a küldetésben a diplomácia és a protokoll mestere, C-3PO lesz a segítségére! Miközben Han, Luke és Leia egy veszélyes mentőakciót hajtanak végre, C-3PO fontos információk birtokába jut. A Birodalom átmeneti meggyengülése vajon lehetővé teszi, hogy a lázadók megszerezzék a végső győzelmet?

Várható megjelenés: 2019. június 19.
Itt lehet előrendelni: Lázadás a Mon Calán (képregény)

E. K. Johnston: A királynő árnyéka

Miután lezárul a Kereskedelmi Szövetséggel folytatott háború, Padmé Amidala királynő lemond a Naboo trónjáról. Bár az uralkodás terhét levetette, a forrongó Galaxisban ő sem lel nyugalmat...

Padmé az új királynő kérésére szenátorként folytatja népe szolgálatát, ám a Coruscanton zajló politikai csatározások és ármánykodás alaposan próbára teszik a Galaktikus Szenátus fiatal tagját. Legjobb barátnője, Sabé siet a segítségére: hűséges udvarhölgyének közreműködésével Padmé egy időben két helyen is jelen lehet. Miközben a volt királynő a szenátusban küzd a Köztársaságért, Sabé a Tatuinra indul egy különleges küldetésre… Vajon az újdonsült szenátor képes lesz megvalósítani nemes tervét, a rabszolgák felszabadítását? Ehhez nemcsak a rátermettségében kétkedő politikusokkal kell szembenéznie, hanem a galaxis békéjét fenyegető sötét erőkkel is...

Várható megjelenés: 2019. július 24.
Itt lehet előrendelni: A királynő árnyéka

Dönts és lapozz! - Obi-Wan és Anakin küldetése

Kaland, játék, kockázat a messzi-messzi galaxisban! Mentsd meg Yodát! A fogságba ejtett mestert Obi-Wan Kenobi és Anakin Skywalker igyekszik kiszabadítani, amikor hirtelen a semmiből... Csak rajtad áll, mi lesz a történet vége! Segíts a jediknek megküzdeni a csatadroidok és a titokzatos martalócok csapatával, hogy sikerrel zárják a küldetést. Ez a könyv húsznál is több lehetséges befejezést tartalmaz. Te melyiket választanád? Dönts és lapozz!

Várható megjelenés: 2019. április 15.
Itt lehet előrendelni: Dönts és lapozz! - Obi-Wan és Anakin küldetése

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo