Újabb előzetest kapott a Rebel Moon: A tűz gyermeke

rebel_moon_pic__1.jpg

Miután a napokban újabb plakátja érkezett, most egy új előzetest is kapott Zack Snyder (300Az Igazság LigájaA halottak hadserege) Star Wars-inspirálta sci-fije, a Rebel Moon: A tűz gyermeke, amely december 22-én érkezik meg a Netflix kínálatába.

Mint arról már korábban is írtunk, a japán szamurájfilmekből is merítő film története egy galaxis szélén lévő békés kolónia körül forog, amely veszélybe kerül a zsarnoki helytartó, Balisarius uralma alatt. Az elkeseredett telepesek elküldenek egy titokzatos múltú fiatal nőt, hogy a szomszédos bolygókról gyűjtsön harcosokat, akik segíthetnek nekik a küzdelmükben.

Főszereplői Sofia Boutell (A múmia), Djimon Hounsou (King's Man: A kezdetek), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy – Kemény motorosok), Ray Fisher (Az Igazság Ligája) és Doona Bae (Felhőatlasz) mellett a Főinkvizítort is életre keltő Rupert Friend (Homeland), Stuart Martin (A tolvajok hadserege), Corey Stoll (A hangya), Cary Elwes (Fűrész), Alfonso Herrera (Ozark), Michiel Huisman (A trónok harca) lesz látható, Anthony Hopkins pedig egy robotnak kölcsönzi a hangját a filmben.


Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo