Újabb animált karakter elevenedhet meg az Ahsokában

ahsoka_mandalorian_sw_.jpg

Az elmúlt években a Star Wars-animációs sorozatok több karakterét is átültették élőszereplős projektekbe: a Zsivány Egyesben láthattuk A klónok háborújából ismert Saw Gerrerát és a Lázadók droidját, Choppert, a The Mandalorianben pedig Ahsokát és Bo-Katant.

Mióta kiderült, hogy Ahsoka saját szériát kap, két másik hozzá kötődő animált figuráról is felröppent a híresztelés, hogy behozzák a sorozatba – a lehetséges spoilerek miatt róluk már a folytatásban szólunk.

Állítólag benne lesz a sorozatban Thrawn főadmirális (annak a Lars Mikkelsennek az alakításában, aki a Lázadókban megszólaltatta) és Ezra Bridger is (vele kapcsolatban az Aladdin-filmből ismert Mena Massoud neve merült fel, aki már erősen utalt is rá, hogy övé a szerep). Az ő feltűnésüket azért is veszi sok rajongó biztosra, meg Ahsoka a Lázadók epilógusában a keresésükre indult, és a The Mandalorianben való feltűnésekor is felmerült, hogy Thrawn után kutat.

Most pedig ha nem is hivatalos bejelentés, de pletykánál erősebb hír érkezett egy további visszatérésről: a jól értesültnek számító The Hollywood Reporter azt írja, hogy a forrásaik szerint a Lucasfilm keresi a megfelelő színésznőt Sabine Wren szerepére (lehetséges jelöltekről nem számoltak be). Ami logikus is lenne, hiszen Ahsoka vele kereste Ezráékat.

Star Wars Rebels Finale Sabine Pic


A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo