Új stúdióhoz kerül a Star Wars: The Old Republic játék

star_wars_old_republic_.png

A BioWare több mint egy évtizede dolgozik a Star Wars: The Old Republic MMORPG-n, az Electronic Arts egy másik stúdiónak tervezi átadni a fejlesztést – számolt be Gépigény.hu.

Mint írják, a hírek szerint az EA a Broadsword Online Gamesre bízná a fejlesztést (amelyet a BioWare korábbi alelnöke, Rob Denton vezet, aki a The Old Republic projekt kezdeténél a BioWare-nél dolgozott). Ez a stúdió jelenleg az Ultima Online és a Dark Age of Camelot MMO-kkal foglalatoskodik, ezért nem lenne teljesen ismeretlen terület a számukra. Emellett ráadásul elvileg az SWTOR-on dolgozó emberek fele átkerülne az új fejlesztőstúdióhoz, hogy kisegítség őket szakértelmükkel és tudásukkal.

Mint azt az IGN kiszúrta, az EA időközben közzétett egy nyilatkozatot, amivel gyakorlatilag megerősítették a hírt:

12 évvel a megjelenése után a Star Wars: The Old Republic még mindig sikeres, eltökélt és szenvedélyes közössége pedig továbbra is növekszik. Büszkék vagyunk a csapat munkájára, a játék jövője és közössége pedig továbbra is nagyon fényes. Most felmérjük, hogyan tudnánk lehetőséget adni a játéknak és a csapatnak a növekedésre, illetve fejlődésre, ezzel kapcsolatban tárgyalunk a Boradswoarddal, egy online és közösségi élményekre specializált stúdióval. A célunk, hogy az tegyük, ami a játék és a játékosai számára is a legjobb."


Darth Bane Elorendelheto Swmedia Banner

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo