Új plakátot kapott a Rebel Moon első része

rebel_moon_poster_new_.jpg

A nyáron közzétett előzetes után most egy egy újabb plakát jött ki Zack Snyder (300Az Igazság LigájaA halottak hadserege) legújabb filmjéhez, a Rebel Moon ("Lázadó hold") című sci-fi első részéhez. A Netflixre érkező film a messzi-messzi galaxis rajongói számára azért lehet érdekes, mert eredetileg Star Wars-filmötletként indult, és részben azokból a szamurájfilmekből merített, amelyekből annak idején George Lucas is. Az eddig látottakon pedig a Star Wars-hatását is érezni lehet.

A film fő helyszíne egy galaxis szélén lévő békés kolónia, amely veszélybe kerül a zsarnoki helytartó, Balisarius uralma alatt. Az elkeseredett telepesek elküldenek egy titokzatos múltú fiatal nőt, hogy a szomszédos bolygókról gyűjtsön harcosokat, akik segíthetnek nekik a küzdelmükben.

A szereplőgárda tagjai Sofia Boutell (A múmia), Djimon Hounsou (King's Man: A kezdetek), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy – Kemény motorosok), Ray Fisher (Az Igazság Ligája) és Doona Bae (Felhőatlasz) mellett a Főinkvizítort is életre keltő Rupert Friend (Homeland), Stuart Martin (A tolvajok hadserege), Corey Stoll (A hangya), Cary Elwes (Fűrész), Alfonso Herrera (Ozark), Michiel Huisman (A trónok harca) lesz látható, Anthony Hopkins pedig egy robotnak kölcsönzi a hangját a filmben.

A Rebel Moon: A tűz gyermeke címet viselő első rész december 22-én debütál, folytatása, A sebejtő pedig 2024. április 19-én jön majd.

Rebel Moon New Poster
Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo