Új könyv érkezik a fiatal Obi-Wanról

obi_wan_book_cover_.jpg

Újabb Star Wars-regény címét és borítóját fedték fel pénteken: idén nyáron érkezik majd angolul a Padawan című könyv, amelyet a Star Wars-világában először alkotó Kiersten White ír. A kötet angolul július 26-án fog megjelenni.

Leírása alapján a Claudia Gray-féle Mester és tanítványa előtt játszódik majd az új könyv. A történet szerint miután egykori mestere, Dooku elhagyja a Rendet, Qui-Gon legtöbb idejét azzal tölti, hogy próbál kapcsolódni az Erőhöz, vagy a Tanáccsal vitatkozik. Obi-Wan ráveszi a mesterét, hogy vigye magával egy távoli félreeső bolygóra, amelyet annak idején az ősi Jedik fedeztek fel. Azonban aznap, amikor indulniuk kéne, Qui-Gon nem jelenik meg, így a fiatal Kenobi egy hirtelen döntéssel egyedül indul el a küldetésre. A titokzatos bolgyón aztán a Padawan egy csapat tizenévessel találkozik, akikre semmilyen felnőtt nem figyel, és láthatóan mind kapcsolatban állnak az Erővel. Obi-Wan csatlakozik a veszélyes kalandokra induló fiatalokhoz.

Kenobi rajongóinak a következő időszakban kijut a jóból, hiszen nemsoká érkezik a Jedi saját élőszereplős sorozata, valamint az Anakinnal közöt Cato Neimoidia-i kalandját bemutató Brotherhood (azaz "Testvériség") című könyv, és saját képregényt is kap.

Obi Book Cover

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo