Új képregénysorozat indul Hannal és Csubival

han_csubi_kepregeny.jpg

Kedvenc csempészünk az új kánonban kapott már képregényt, de a Han Solo és a Han Solo – A birodalmi kadét minisorozatok voltak. Most viszont azt jelentették be, hogy egy hosszabbra tervezett, folytatásos szériája fog indulni. Ezúttal viszont a címben igazságot szolgáltatnak hű társának is, és az új képregénysorozat Han Solo & Chewbacca néven fog majd futni.

A hivatalos Star Wars-honlapon megjelent beharangozó szerint a Solo film eseményei után, de még néhány évvel az Egy új remény előtt fog játszódni. Az alapszituációja pedig az lesz, hogy Han és Csubi összefognak Greedóval (micsoda irónia!), hogy összehozzanak egy rablást Jabba megbízásából.

Az új képregény angolul 2022 márciusától fog megjelenni. Az írója, Marc Guggenheim (A Köztársaság kora és A felkelés kora-képregények egyik szerzője) a starwars.com-nak nyilatkozva elmondta: alapvetően azzal játszott el az íráskor, mennyire más a "reménytelenül romantikus" Han, akit saját spinoff-filmjében látunk, mint az a cinikus fazon, akivé az Egy új remény idejére válik (akinek eredetileg megismertük). Guggenheim elmondása szerint igyekezett olyan helyzetek elé állítani hősét, amelyekben e két énje közöl kell választania. Továbbá azt is hangsúlyozta, hogy nem végig az ember nézőpontja fog érvényesülni, egyes részeket részeket ugyanis Csubakka perspektívájából akar megírni, és jobban "bele akar mászni a vuki fejébe", mint azt a korábbi szerzők tették.

Ami a képregény stílusát illeti, az író western-hatásról beszélt: a Butch Cassidy és a Sundance kölyök című filmhez hasonlította. Ami a szereplőket illeti, Guggenheim annyit árult el, hogy viszontlátjuk majd a Bounty Hunters-képregénysorozat egyik fejvadászát, T’Ongát, valamint más, a képregényekből ismert figurákat, és meglepetésvendégek is lesznek.

A folytatásban az első kötet borítóját és alternatív borítóit nézhetitek meg!

Var

Final

Varcvrnoto

Cover

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo