Új képregény-sorozatot kap Darth Vader

star_wars_darth_vader_black_white_red_cover_feature_a013c667.jpeg.jpg

Három hosszabb képregény-széria után, amik közül egy még fut jelenleg, ismét Darth Vadernek szentelnek egy projektet. A Marvel és a Lucasfilm frissen bejelentette, hogy a Marvel képregény terén bejáratott sorozat (Wolverine, Deadpool és Moon Knight) mintájára jön a Star Wars: Darth Vader – Black, White & Red miniszéria. A négy részes rövid sorozat felett több író fog bábáskodni, köztük a Star Wars franchise-ba visszatérő Jason Aaron, kinek a 2015-ös Star Wars képregény-fősodorból jó néhány számot és a Vader lezuhan crossoveres történetet köszönhetjük. Mellette a Köztársaság Fénykora képregényes szériánál dolgozó Peach Momoko, és a messzi-messzi galaxisban ezzel a sorozattal bemutatkozó Torunn Grønbekk (Jane Foster and the Mighty Thor) is a fedélzeten lesz.

A beharangozó szerint ennél a minisorozatnál úgy fogjuk látni a Sith sötét nagyurat, mint eddig sosem. Az első szám április 26-án fog debütálni, amihez kedvcsinálónak közölték a végleges borítóképet és egyéb variánsokat.

Star Wars Darth Vader Black White Red Cover 91a11b0c

Star Wars Darth Vader Black White Red Variant Cheung Dbd26636

Star Wars Darth Vader Black White Red Variant Cover Del 01bc8ed0

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo