További díjakra jelölték a Jedi: Survivor játékot

jedisurvivor_cal.png

Korábban jött a hír, hogy a Fallen Order folytatása, a Jedi: Survivor jövőre Grammy-díjat kaphat a zenéjéért, viszont még idén bezsebelhet akár két elismerést is. A Jedi: Survivor rangos megmérettetésben fog részt venni december 7-én az idei The Game Adards-on, amit a Los Angelesben lévő Peacock Theaterben tartanak.

A Respawn Entertainment Star Wars-játéka két kategóriában is esélyes, jelölték a legjobb akció/kalandjátékra, valamint a legjobb színészi alakításra Cameron Monaghan, Cal Kestis megformálója nyomán. A Survivornak előbbi kategóriában olyan címekkel kell ringbe szállnia, mint a Resident Evil 4, Alan Wake 2, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, utóbbinál Cameron Monaghan kihívói közt ott van Idris Elba a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty-ből, illetve Yuri Lowenthal a Marvel’s Spider-Man 2-ből. A Jedi: Survivor mellett egyébként a még bemutatandó Star Wars: Outlaws open-world játék is érdekelt a gálán, ami a legjobban várt játékok közül hozhatja el a díjat.

 

A Jedi: Survivor a kritikusoktól általában pozitív értékelést kapott, aminek megjelenése előtt a könyvesboltok polcaira került az első és második részt összekötő Háborús sebek című regény Sam Maggstől. Jelenlegi információk szerint a Jedi-széria harmadik része hivatalosan is készül, ugyanakkor az első két rész rendezője, Stig Asmussen nélkül, aki még idén elhagyta a játékfejlesztő céget, de egy nemrégiben felbukkant álláshirdetés szerint még nagyon korai stádiumban van a harmadik rész.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo