hagyatek_banner_1460x342_a.png

Több új magyar Star Wars-kiadvány vált előrendelhetővé

sw_elorendelhetok_.png

Újabb Star Wars-kiadványokat, két képregényt és egy novelláskötetet lehet előrendelni a Szukits Kiadónál.

Az egyik képregény a Rejtett birodalom, a Marvel ötrészes minisorozatát tartalmazó kötet, amellyel véget ér a Qi'ra-trilógia. Palpatine rájön, hogy Qi'ra a Birodalom megdöntését tervezi, és ettől kezdve a Vörös Hajnal úrnője a galaxis legkeresettebb személye lesz.

"A császár előtt semmi nem maradhat titokban: Palpatine rájön, mit tervez Qi'ra, és ettől kezdve a Vörös Hajnal úrnője a galaxis legkeresettebb személyévé válik... A titokzatos bűnszervezet vezetőjén azonban nem olyan könnyű kifogni, Qi'ra mindig tartogat meglepetéseket, és küzdelmében nagy hatalmú szövetségesek is segítik. A sötét oldal ősi fegyvere azonban bajt hoz az úrnőre, hiábavaló próbálkozása, hogy a Fermata-ketreccel pusztítsa el a Sitheket, kudarcba fullad. A szinte biztos vereség árnyékában vajon képes lesz Qi'ra megfordítani a sorsdöntő események menetét?" – olvashatjuk a szinopszisban.

Rejtettbirodalom Kepr
A másik képregény a Fejvadászok – A vörös uralom, amely folytatja a Fejvadászok-sorozatot (a kötet a széria 18-22. számait tartalmazza), másrészt A vörös uralom történetszálat is teljessé teszi magyarul. A történetben egy elit fejvadászcsapat – köztük Bossk, Zuckuss és Tasu Leech – sorsdöntő akcióra indul a Vörös Hajnal mindent elsöprő háborújában.

Fejvadaszok Voros Uralom Magyaritas
Végül, de nem utolsó sorban előrendelhető A fény és az élet meséi novellagyűjtemény, amely a Köztársaság Fénykorában játszódik, és amellett, hogy a rövid történetek választ adnak múltbeli kérdésekre, ízelítőt is adnak a jövőből.

Feny Es Elet


Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

Cimkék: Nincs

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo