728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Thrawn Ascendancy: Újabb részletek a kék lapokból

thrawn_ascendancy_chaos_rising_tall_9364.jpg

Szeptember elsején kerül a valós polcokra és hangoskönyv formájában a virtuális polcokra a Thrawn Ascendancy első része, a Chaos Rising, ami Thrawn előéletét meséli el. Az előrendelhető könyv első nyomata, az első néhány tízezer példány kapni fog egy különleges dizájnt, mégpedig kék oldalszegélyeket. Emellett újabb részleteket ismerhetünk meg Timothy Zahn újabb művéből, közülük egy a múltban, egy a jelenben játszódik.

Az egyik kiragadás Thrawn múltjába mutat betekintést. Az ekkor még kadét Mitth’raw’nuru első hajóútján vesz részt a Tomra fedélzetén a Taharim Akadémiára, a Chiss Honi Véderő transzportján. Itt találkozik a fiatal Al’iastov nevű lánnyal, akiről kiderül, hogy egykor a hiperűr navigációs feladatoknál fontos szerepet betöltő, Erő-érzékeny égenjáró volt, de elvesztette eme képességét 13 éves korában. Az emiatt nyugtalan Al’iastov reméli, hogy a Kilenc Uralkodócsalád közül valamelyik, de legfőképp a Mitth család adoptálja őt. Állítólag Al’iastov fontos szerepet tölt majd be a könyvben és Thrawn életében is.

 

A második részlet folytatja a kezdeti konfliktus szálát. A chissek otthona, a Csilla megtámadása után Ar'lani admirális és Thrawn nyomozásba fog. A különítmény részét képező Springhawk fedélzetén Samakro lesz Thrawn felettese, ami a hipertérből visszatérve ellenséges paataatus vadászgépekbe ütközik. A mindig kíváncsi és tanulmányozó Thrawn hirtelen átveszi a hajó felett az irányítást. A felettesének tudását próbára tévő Thrawn szokásosan felismeri a szemben álló fél harci természetét, hogy a paatatusok raj mentalitással rendelkeznek és a sebesült ellenséget támadják, aminek szerepét felveszi a Springhawk, magára terelve az ellenséges figyelem nagy részét, így a zavartalanul mozgó többi chiss hadihajó szisztematikusan végezni tud a vadászokkal.

Thrawn Ascendancy Chaos Rising Blue Pages Open 1

Thrawn Ascendancy Chaos Rising Blue Pages Cover 1

Thrawn Ascendancy Chaos Rising Blue Pages Cover 01 1

Thrawn Ascendancy Chaos Rising Blue Pages Excerpt 1

Thrawn Ascendancy Chaos Rising Blue Pages Flip Thorugh 1

Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

 • Gyeze

  Gyűjtemények

  http:// keptarhely.eu/ view.php? file=20200913v00tx1d z8.jpeghttp:// [tovább...]
  Írta: Gyeze 1 hónapja
 • Steery

  Gyűjtemények

  Láttam az újságosnál, hogy elindult egy Star Wars sisakok sorozat, am[tovább...]
  Írta: Steery 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 8
 • Tagok: 0
 • Összes tag:499
 • Legújabb:Tgellai
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57