The Mandalorian: Újabb utalás a Folytatás-filmekre?

snoke_mando.png

A The Mandalorian második évadában több utalás is esett a 25 évvel későbbi Folytatás-trilógiára, például amikor az Első Rendben használt szállítóhajó-dizájnnal megérkeztek a rohamosztagosok a Tythonra, vagy a sokat sejtető tartály a Navarrón, amiben egy Snoke-klónra erősen hajazó lény lebegett. A Making Star Wars egy frissebb jelentése szerint újabb elem fog szerepelni a harmadik felvonásban a Folytatás-trilógiából, ami továbbviheti a megkezdett Snoke-történetszálat a sorozatban.

A hivatkozott forrás szerint Din Djarin a harmadik évadban Snoke Praetoriánus testőrségének tagjaival fog megküzdeni, akik Az utolsó Jedikben látott fegyvereket fogják forgatni. A kaliforniai stúdióban emellett vörös rohamosztagos jelmezeket, és hozzájuk tartozó mandalori sisakokat is felfedezni véltek egy hajó díszleténél, illetve egy mentőkapszulához hasonlító felépítményt is lefotóztak.

Mando Helmet

Mando Imperial Set

Mando Pod

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo