The Mandalorian: Luke cameója nem előre tervezett volt

luke_mandalorian.jpg

A The Mandalorian második évadzárója nagy meglepetéssel szolgált Luke Skywalker cameójával. Korábban megírtuk, hogyan hozták össze a fiatal Luke-ot a sorozathoz, most pedig Jon Favreau, a sorozat showrunnere válaszolt a The Writers Guild of America Westtel folytatott interjújában egy kérdésre, hogy kezdettől fogva tervben volt-e ez a vendégszereplés: 

Nem. A történet írás közben bontakozott ki. A The Mandalorian rengeteget örökölt a már létező Star Wars-történetekből, és amikor írok, mindig figyelembe veszem a kontextust. És közben világossá válik, hogy a meglévő kontinuitásban bizonyos dolgok megtörténhetnek. 

Továbbá Favreau a történetmesélés szabadságáról is beszélt: 

Hatalmas szabadsággal élhetünk, mivel nagy a filmek közti űr. Dave Filoni és én sokat tárgyaltunk arról, hogy egyes történetvariációkra hogyan hatnának és hatnak a meglévő elemek a Star Warsban. 

Favreau kijelentése, miszerint "bizonyos dolgok megtörténhetnek" alapján több karakter is feltűnhet majd a jövőben a Skywalker Sagából a The Mandalorianban, vagy éppen a spin-offjaiban, az Ahsokában és a Rangers of the New Republicban.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo