The Mandalorian: Ekkor forog a harmadik évad

the_mandalorian_season_2_1604051753.jpg

A The Mandalorian második évada, amely szerencsére nem esett halasztás áldozatául, tavaly decemberben ért véget egy meglepetés bejelentéssel, miszerint idén Karácsonykor érkezik a Boba Fett spin-off, a The Book of Boba Fett. Ezzel együtt sanszos sajnos, hogy a fő széria harmadik évada átcsúszik 2022-re, és most már tudjuk, mikor kezdődik annak forgatása: a Film & Television Industry Alliance szerint április 5-én forog majd a kamera Los Angelesben, miközben a második évad felvétele már márciusban befejeződött. Persze az is lehet, hogy a koronavírus közbeszólása módosíthat a forgatás megkezdésének és befejezésének dátumán.

 

Egyelőre nem sokat tudni a közelgő harmadik évadról, annyit, hogy Jon Favreau már tavaly áprilisban jó ideje dolgozott a harmadik évadon, illetve Giancarlo Esposito is többet fog szerepelni a harmadik etapban, aki már a negyedik évadot is belengette.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei