The Mandalorian: Dokusorozat érkezik Star Wars-napra

mandalorian_gallery_series_tall_A.jpg

A hivatalos Star Wars-nappal, azaz május 4-étől kezdődően (ami egybeesik A klónok háborúja záróepizódja bemutatásának napjával) egy hetente jelentkező, nyolcrészes színfalak mögötti dokumentumfilm-sorozat érkezik a The Mandalorianról a Disney+-ra, aminek házigazdája a sorozat atyja, Jon Favreau lesz. A hírek szerint a Disney Gallery: The Mandalorian összes epizódjának témája egymástól eltérő lesz, amikkel más megvilágításba és talán jobban érthetővé teszi a The Mandalorian első évadát.

 

Előtérbe kerülnek a filmgyártási folyamatok, George Lucas Star Wars-ának hagyatéka, a karakterek életre keltése a színészek és stábtagok által, a sorozat mögött álló forradalmi technológia, a műsor praktikus modelljeihez, effektjeihez és teremtményeihez kapcsolódó művésziesség, plusz az ihletforrások, az ikonikus zene, és a kapcsolódások a Star Wars karaktereihez és kellékeihez.

DISNEY GALLERY Logo The Mandalorian

Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo