The Bad Batch: Sam Witwer szerint gyönyörű lesz az animáció

Bad_Batch.jpeg.jpg

Nagyjából egy hete vált hivatalossá, hogy 2021-ben érkezik A klónok háborúja spin-off sorozata, a The Bad Batch. A szinopszison kívül jelen pillanatban semmi hivatalosat nem tudunk, most viszont egy Twitch adáson keresztül megszólalt A klónok háborúja sorozatban részt vevő színész, Sam Witwer, Maul hangja, és ezeket fedte fel a készülő produkcióról: 

Abszolút gyönyörűen néz ki. A történetről csupán annyit tudok mondani, hogy honnan indul ki az első néhány részben, és nagyon örültem neki, mivel ez a Star Wars olyan területe, amit nem olyan gyakran érintenek. Tetszett, hogy nem csak visszahozzák őket, csak hogy megint elkezdődjön valami. Szóval amit láttam, az briliáns, különösen gyönyörű, gyönyörű, gyönyörű animáció. Nem azt mondom, hogy ugyanúgy fog kinézni, mint A klónok háborúja, hanem hogy teljesen megüti a sorozat minőségi szintjét!" 

Valamint az, hogy a Maul hangját adó színész elhintett pár dolgot a színfalak mögül, ráadásul ilyen szóhasználattal, még azt is jelentheti, hogy megszokott karaktere is feltűnik majd a szériában.

 

Forrás: thedirect.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo