The Acolyte: Még egy rendező neve merült fel

Hanelle_M_Culpepper.png

A Köztársaság Fénykora időszakban játszódó Star Wars: The Acolyte sorozat újabb stábtagjának neve derült ki: Hanelle M. Culpepper (borítóképünkön) maga erősítette meg, hogy a széria két epizódjának, a hatodik és a nyolcadik résznek a forgatásán is ő ült a rendezői székben (összesen elvileg nyolc epizódból fog állni az évad).

Culpepper egyébként azt is felfedte, hogy kik írták azokat a részeket, amelyeken ő dolgozott: eszerint a hatodik epizód forgatókönyvéért maga a sorozat alkotója, Leslye Headland felelt azzal a Jocelyn Bioh-val együtt, akivel mér a Végtelen matrjoskán is együtt dolgoztak, míg a nyolcadik (és elvileg évadzáró) epizód szkriptjét a széria egyik producere, Jason Micallef (Gyilkos játékok) jegyzi.

Ami Culpeppert illeti, ő az elmúlt években olyan nagy sci-fi produkciókon dolgozott direktorként, mint a Star Trek: Discovery és a Star Trek: Picard, de a Westworld egyik epizódját is ő rendezte. Ő egyébként a negyedik, akinek a neve rendezőként merült fel a The Acolyte kapcsán: elvileg az évadnyitót maga Leslye Headland rendezte, illetve a Kogonada koreai direktor (Búcsú Yangtól, Columbus) és az argentin Alex García López (Fear the Walking Dead, Daredevil, A Megtorló) is vezényelt egy-egy epizód forgatásán.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo