The Acolyte: Újabb infókat osztottak meg a szereplők

jecinto_keen_barnett_acolyte__.png

A Fiatal Jedik kalandjai animációs szériában már mozgóképen is láthatjuk a könyvek és képregények lápjairól megismert Köztársaság Fénykora éra, 2024-ben pedig meg is elevenedik majd a korszak The Acolyte című élőszereplős Star Wars-sorozatban. Amellett, hogy a már jól ismert éráktól időben eltávolodik, más tekintetben is különbözik az eddigi Star Wars-projektektől ez a sorozat. Ezekről a különbségekről nemrég az alkotója, Leslye Headland is beszélt, most pedig néhány szereplő nyilatkozott a témában az Entertainment magazin podcastjében.

Manny Jacinto (A jó hely; a fenti képen jobbra), aki elvileg nem fénykardforgatót, hanem egy egyszerű polgárt alakít, azt emelte ki, hogy szerinte a sorozatot együtt tudja nézni a család, a gyerekek számára is érthető és szórakoztató lesz. Továbbá azt mondta, hogy aki szereti a Baljós árnyak nagy hármas párbaját Qui-Gon, Obi-Wan és Darth Maul között, az szerinte nagyon fogja élvezni a The Acolyte-ot.

A széria egyik Jedijét játszó Charlie Barnett (Végtelen matrjoska; a képen balra) azért dicsérte a produkciót, mert kevés esetben használtak zöld hátteret, és CGI helyett kaszkadőrökkel oldották meg a nehezebb jeleneteket. De míg a CGI-ből visszavettek, a színész szerint amellett, hogy a korábbiaknál több Jedit láthatnak majd a nézők, több lesz az idegen lény is (utóbbiakat például az Andorból többen hiányolták).

A szintén Jedit alakító Dafne Keen (Logan – Farkas; a képen középen) a harcok koreográfiáját dicsérte, és kiemelte, hogy kevés lőfegyver kap szerepet a sorozatban, amelyet úgy jellemzett: "egy nagyon emberi, érzelmes történet egy epikus thrillerbe csomagolva".

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo