The Acolyte: További színésznevek

acol_te_logo_new_.jpg

A hírek szerint tovább bővült a The Acolyte szereplőgárdája: két újabb színész neve is felmerült a Sötét Odal képviselőire fókuszáló, és a Köztársaság Fénykora éra végén játszódó élőszereplős Star Wars-sorozat kapcsán:

- a The Hollywood Reporter értesülései szerint az amerikai Charlie Barnett (Végtelen matrjoska) is csatlakozott a projekthez, a lap forrásai szerint mellékszereplőként,

- a Deadline pedig arról számolt be, hogy a filippinó-kanadai Manny Jacinto (A jó hely) is benne lesz a sorozatban.

A két színész által játszott karakterekről egyelőre nem derült ki semmi, illetve a szereplésük maga sem lett hivatalosan megerősítve.

Acolyte Cast New 2
A Leslye Headland (Végtelen matrjoska) felügyelte The Acolyte kapcsán eddig konkrétan csak
 Amandla Stenberg (Az éhezők viadalaSötét elmékMinden, minden) részvételét jelentették be hivatalosan (ő elvileg a főszereplőt fogja játszani). Ugyanakkor az utóbbi időben egymás után érkeztek a castinggal kapcsolatos híradások. Nemrég Jodie Turner-Smith (Az utolsó remény, Gyilkos űrhajó) és Lee-Jung-jae (Nyerd meg az életed ) szerepléséről számoltak be.

A közelmúltban pedig az is felmerült, hogy egy egy legendás gonosztevő karakter is feltűnik majd a sorozatban (erről ebben a cikkünkben írtunk).

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo