Két rendező neve merült fel a The Acolyte kapcsán

acolyte.jpg

Már javában zajlik az egyik újabb élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Acolyte forgatása, ugyanakkor az ezen dolgozó filmesek nevét eddig nem közölték. Most viszont két rendező neve is felmerült a széria kapcsán.

A hírek szerint legalább egy epizódért Kogonada koreai direktor, a Búcsú Yangtól című sci-fi és a Columbus című filmdráma rendezője fog felelni.

Szintén a széria direktorai között lesz a sajtóértesülések szerint Alex García López argentin rendező, aki olyan sorozatok epizódjain dolgozott, mint a Fear the Walking Dead, a Daredevil, A Megtorló, a Vaják és a Cowboy Bebop.

Star Wars The Acolyte Directors
Ahogy arról korábban írtunk, a The Acolyte showrunnere és vezető írója Leslye Headland (Végtelen matrjoska) lesz. Hivatalosan bejelentett szereplőgárdájának tagjai Amandla Stenberg (Minden, minden, Sötét elmék, Játsszunk gyilkosost!), Lee Jung-jae (Nyerd meg az életed!), Manny Jacinto (A jó hely, Kilenc idegen, Top Gun: Maverick), Dafne Keen (Logan: Farkas), Jodie Turner-Smith (Queen & Slim, Az utolsó remény), Rebecca Henderson (Végtelen matrjoska, Az örökösnő álarca mögött), Charlie Barnett (Végtelen matrjoska, Sötét zsaruk 3, Bűnös Chicago), Dean-Charles Chapman (1917, Amnézia, Trónok harca) és Carrie-Anne Moss (Mátrix, Mementó). Hozzájuk csatlakozott sajtóértesülések szerint Margarita Levieva (Feketelista, Fülledt utcák) is.

Történetét továbbra is homály fedi, annyi biztos, hogy nagyjából egy évszázaddal a Baljós árnyak előtt játszódik majd, és a Sith-ekre fókuszál majd. Témájáról Dafne Keen nyilatkozott néhány hónapja, erről ITT írtunk.

(Borítóképünk illusztráció)

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo