Solo: Az író szerint nincs tervben folytatás

solo_picture.png

A Star Wars-veterán Lawrence Kasdan, aki A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér forgatókönyveinek társírója volt és Az ébredő Erő szkriptjébe is besegített, a Solo: Egy Star Wars-történetet fiával, Jonathannal együtt írta.

Jon Kasdant most a Twitteren kérdezte egy rajongó, hogy mi a helyzet a folytatással. A forgatókönyvíró azt felelte, hogy tudomása szerint jelen pillanatban nincs tervben folytatás - nemcsak mozis, de streamingre érkező se, mert Kasdan szerint a Disney+-ra most olyan sok mindent terveznek, hogy ez már nem is férne bele. (Az író folytatásról beszél, így a kijelentése nem feltétlenül jelenti, hogy a régóta pletykált Qi'ra-spinoffra sincs kapacitás.)

Jon Kasdan maga is dolgozik egy Disney+-os szérián a Lucasfilmnek: a Solót is rendező Ron Howard Willow című filmjét folytató sorozaton, amelyben visszatér az eredeti főszereplő, Warwick Davis (akit a Star Wars-fanok elsősorban Wicketként ismerhetnek). Emellett van egy másik Lucasfilmes projektje is: az ötödik Indiana Jones-film forgatókönyvén is dolgozott.

Kasdan


Lawrence és Jon Kasdan

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo