Skywalker kora: Újabb kép és infók

skywalker-kora-poszter.png

Az Entertainment Weekly megosztott egy képet a Keri Russell által alakított Zorii Bliss karakteréről, amely érdekes kérdéseket vet fel, az egyik új szereplőt játszó Naomi Ackie, valamint a Rey-t alakító Daisy Ridley nyilatkozott a filmről, amelynek a játékideje is kiszivároghatott - mindezt a folytatásban találhatjátok. [A cikkben kisebb spoilerek vannak!]


Az EW fotóján Zorii egy korongot tart a kezében, és a Star Wars News Net felhívta rá a figyelmet, hogy ez az apró tárgy hasonlít arra, ami a Triple Force Friday alkalmából bemutatott C-3PO-figura fején is látható (a figura fejéről le lehet venni a hátsó borítást, az alatt van egy hasonló korong). Az oldal azt spekulálja, hogy mivel állítólag a Babu Frik nevű droidépítő karakter Zoriihoz hasonlóan a Kijimi bolygón lesz, valószínűleg valami olyasmiről lehet szó, hogy ők ketten segítenek valahogy átprogramozni a protokolldoidot - kérdés, hogy milyen célból, és hogy végleges átprogramozásról van-e szó.

Bliss
C3po

Naomi Ackie (Lady Macbeth) a Total Filmnek adott interjúban elárulta, hogy az ő karaktere, Jannah egy harcos, aki az Ellenállás tagja, és a főhősök akkor találkoznak vele, amikor épp valamiben segítségre van szükségük. A színésznő szerint Jannah olyan képességek birtokában van, amelyek a film "nagyszabású lezárásában" jól jönnek az ellenállóknak, vagyis a legjobb pillanatban tűnik fel a nő.

9
Daisy Ridley az EW-nek adott interjúban elmondta, hogy a Skywalker kora külön kitér arra, hogy van-e valamilyen romantikus viszony Rey és Kylo között. "J.J. foglalkozik ezzel. Ez egy nagyon összetett dolog. Az emberek mérgező kapcsolatokról beszélnek. Ez nem olyasmi, amit el lehet viccelni, és azt gondolom, hogy a film nagyszerűen kezeli, mert nem siklik el felette" - nyilatkozta Rey megformálója.

Végül, de nem utolsó sorban: a Redditen kiszivároghatott, hogy a IX. rész 155 perces lesz, amivel ez lenne a saga leghosszabb epizódja - egyelőre persze ez az információ nincs hivatalosan megerősítve.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo